Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimikala

kręci mnie kumpel męża....

Polecane posty

Gość kimikala

ani przystojny, ani bogaty, zwyczajny, przeciętny gość, w dodatku lubi wypić, ale fajnie mi się z nim gada, te spojrzenia, niby przypadkowe dotknięcie dłoni...i te "oczko:, które do mnie puścił wczoraj, nie potrfie przestać myśleć...

Gość kimikala
mam na imię stefan

Gość kimikala
wyżej podszyw

Gość szyderrra26
To normalne. Wiadomo, że mąż powinien byc na całe życie i trzeba dochować mu wierności, niemniej jednak fakt, że podoba ci sie kumpel męża nie jest czymś złym. Jestes chyba 100% kobieta wiec to ze podobaja ci sie inni faceci jest rzecza normalna. Tylko nie zrob czego glupiego :D

Gość ja ja ja ja ja j a
zajmij sie swoim zyciem i swoim mezem :O zaraz bedzie nastepny topik : kocham meza nad zycie, ale zdradzilam go z jego najlepszym przyjacielem, bo wydawalo mi sie ze ............. i tu do wyboru kilka idiotycznych opcji.. Za przeproszeniem jak cie swedzi dupa, to sobie kup wibrator, skoro maz nie daje rady :O albo go od razu zostaw bo szkoda facetow na takie idiotki

Gość kimikala
absolutnie nie wchodzi w g zdrada fizyczna!!!!!! nie pociąga mnie fizycznie inny facet!!!!! ale wy odrazu, że swędzi mnie ...bzdura! poprostu uwielbiam z nim spędzać czas chocby kilka minut, to chore, ale wyczuwam coś między nami i to mnie kręci, nadajemy na podobnych falach, taki delikatny flirt, bezpieczny...

Gość mirka ny
dawno bolca nie mialas miedzy udami

Gość Lilka87
Lepiej uważaj bo na razie jest bezpiecznie, ale możesz się nawet nie zorientować kiedy zajdziecie za daleko. Poza tym nie wiadomo jak on do tego podchodzi.

Gość nie ma czegoś takiego...
jak bezpieczny flirt.... chyba, że spotykasz go bardzo bardzo rzadko. Ale taki flirt z bliską osobą twojego męza, to za przeproszeniem straszne dla niego świństwo. Odwróćmy sytuację. Masz przyjaciółkę, która jak do was przychodzi, puszcza sobie oczka z twoim mężem, blisko siebie siadają, niby przypadkiem dotykają, jak ty się czujesz? I co myśli sobie twoja przyjaciólka? Powiem ci "no prosze, ale mi udany związek, jak już teraz jej mąż ze mną flirtuje, to na bank ją bedzie zdradzał, moze nawet ze mną. Pewnie mu się znudziła". Tak samo Twój mąż wygląda w oczach tego kumpla. Jako frajer którego żona wdaje się we flirty. Miej szacunek do męża i nie rób tak z jego kumplami... bo to okropne świństwo. A i założę się że ten kolega chciałby cię co najwyżej przelecieć. Uwierz ze na pewno ma cię wyłącznie za atrakcyjną, kurwiarską zonkę kumpla, która mażna by dmuchnąć. Lepiej się zastanów czy chcesz być kimś takim

Gość kimikala
wszystko sprowadzacie do jednego do seksu, a ja wyraźnie napisałam że nie ma między nami fascynacji erotycznej!!!!!!!! a kumpel bardzo szanuje mojego męża, lubi jest jego przyjacielem, żartujemy w trójkę jaki mój mąż jest o mnie zazdrosny itp...