Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armenka.

Facet powinien: oto lista

Polecane posty

Gość Armenka.

1. Dobrze zarabiać 2. Mieć dobry samochód 3. Mieć charakter 4. Odwagę i pewność siebie 5. Potrafić się bić 6. Postawnie wyglądać, wysoki i dobrze zbudowany a nie jakiś tam kurczak, który z wyglądu przypomina leszczyka 7. Być wspaniałym kochankiem 8. Mieć sporo kobiet na koncie 9. Parę razy złamać kobiecie serce 10. Być twardym chujem ale i romantycznym mężczyzną, który potrafi poświęcić się dla rodziny 10 punktów , które facet MUSI spełniać... tylko wtedy można go nazwać prawdziwym facetem... inni mnie nie interesują

Gość ja ja ja ja ja j a
a ty spełniasz analogiczne punkty dla kobiet :D ???? zenada jakich malo...

Gość yyrgebrntymmyhymyrnhtehb
jestes wyliniałą cipą

Gość kamilu qu so
dobrze pisze, nie rozumiem co od niej chcecie? czyzby duma boli, ze nie spelniacie zadnego warunku , co frajerzy?

Gość dziedzic pruski
powiedz co bierzesz, bo widzę, że zajebiście wali w turban :D

Gość Armenka.
I żeby jeszcze lał mnie po mordzie i na końcu zostawił samą z dzieckiem - wtedy będzie 100% facetem, a nie jakąś ciapą!

Gość juliannna
zgadzam sie z autorka

Gość a co w tym dużym domku
pizga w turban :)

Gość Każdy znajduje to czego
szuka.

Gość Soap_
Postaw takiego pseudo prawdziwego mężczyznę w trudnej sytuacji: walka w obronie innych, kierowanie grupą ludzi w trudnych warunkach, podjęcie decyzji, która może zaważyć na życiu innych etc. Ciekaw jestem ile jest w stanie znieść ten twój ideał.Czy zachowa się wogóle jak facet? Twój wizerunek faceta to wymysł materialistki (dowód: pkt 1 i 2) - jest równouprawnienie, kobieta w związku powinna też zarabiać (przy obecnej sytuacji płac i chęci życia w lepszych standardach). Jesteś z pewnością niepoprawną romantyczką. Szanujący się facet miał co najwyżej 2 - 3 kobiety w życiu, a nie 4,5...(pkt.8) On nie może być męską dziwką, bo wtedy zaprzeczysz pkt. 10. Twoje "widzi mi sie" w stosunku do faceta jest trochę dziecinne, no ale sama zaczęłaś. O gustach się nie dyskutuje, więc nie powinnaś wogóle zaczynać.

Gość niech dziewczyna czeka
na swój ideał

Gość atanazy b
Szanujący się facet miał co najwyżej 2 - 3 kobiety w życiu, a nie 4,5... :D ić i włóż sobie wiadro na głowę :D

Gość soap_
Rozumiem,źe jesteś kur*wiarzem / k*rewką? Sorry, ja nie pierd*lę, kiedy mam okazję. No, ale w końcu społeczeństwo jest podzielone na tych co chcą mieć i na tych co chcą być. Niektórzy zaliczają się do bydła, dzikie zwierzęta, bez zahamowań. "ić i włóż sobie wiadro na głowę " rozumiem,że jesteś na etapie szkoły gimnazjalnej, średniej, gówniarzu? Po takim "byku" w zdaniu, to nie chce mi się z "tobą" gadać, wybacz, ale jesteś poniżej pewnego poziomu. "Ić" lepiej do burdelu, zwiększ swój licznik. Pozdrawiam jeszcze szanujące się i rozumne istoty.