Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Dareczka

Do Dareczka i nie tylko

Polecane posty

Gość Firen1234
Wiesz szkoda mi trochę ciebie :-( Ale naprawdę myślę że powinnaś spróbować, a jak nie to znależć kogoś innego. P.S.: Jak znajdziesz trochę czasu to wejdź na mój temat ONA CHCE SIĘ ŻENIĆ i powiedz co myślisz o moim problemie.

Gość Do Dareczka
Dziękuję za współczucia, ale powoli zaczynam się już przyzwyczajać, bo ostatnio wciąż trafiam na bawidamków. Tylko że ten obecny najdziwniej się zachowuje. Wejdę na Twój temat i spróbuję coś doradzić. Bardzo Ci dziękuję za Twoje wszystkie wypowiedzi. interpretacja mężczyzny jest bezcenna. :-)

Gość Firen1234
Posłuchaj jesteś kobietą bardzo w porządku mało jest takich przynajmniej na niektórych forach (jeśli wiesz o które forum mi chodzi HEHE) To jest mój numer gg 26177119. Napisz do mnie jak będziesz chciała pogadać. Ja też chętnie popisze bez świadków

Gość Do Dareczka
Dziękuję, tylko nie używam Gadu-gadu. Bardzo dziękuję Tobie za komplementy. :-)

Gość Do Dareczka
Podnoszę.

Gość Firen1234
Do dareczka obserwuję twój temat i widzę że nie cieszy się dużym zainteresowaniem hehe

Gość Do Dareczka i nie tylko
Trudno żeby temat cieszył się zainteresowaniem, skoro dotyczy spojrzenia na to z punktu widzenia mężczyzny, a postępują w ten sposób najczęściej nieuczciwi bawidamkowie. Normalne więc, że nie będą chcieli zdradzić swojego "warsztatu".

Gość Do góry...
Do góry.