Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaila

jutro obrona!!!!!!

Polecane posty

Gość kaila

a ja malo sie uczyłam, tylko po lepkach przejrzalam zagadnienia. promotor dal mi 4 pytania ktore mi zada, ale kolezance tez tak zrobil a zapytał ją o coś innego:( dziś się o tym dowiedzialam, co mam zrobić przecież już nie zdążę:( mam nadzieje żw nie zrobi mnie w chooja mial ktos juz taka sytuacje?

Gość kons_orif_śląsk
ja jutro mam egzamin na technika;) nic się nie uczyłam, ale często tak rbie!! czysty żywioł, często się udaje, ale czuję, ze tym razem będę miała kichę.. trzymam za Ciebie kciuki!!;)

Gość przypomnij sobie w czym jej
obrona? A ty piszesz po łePkach? Zamiast łeBkach? Hmm, nie wiem z czego się bronisz i mam nadzieję, że pisać nie będziesz:) Ale osobiście nie znam ANI JEDNEJ osoby, które podeszły do obrony i nie obroniły:) Co najwyżej gorszą ocenę dostały, ale obronił kazdy

Gość kaila
ach nie nawidzę takiego stresu, facet mnie pociesza ze zapyta mnie z tych pytan co podał, ale kto to wi co bedzie. mam takiego stresa ze juz 2 noc nie spałam. jezeli zdam to wpierdziele ksiazke z tego przedmiotu! bez popijania! ale mam ssssssstresssssa;(

Gość kaila
a co to ma za znaczenie??? znam profesorów którzy robią orty więc to jest głupie czepianie się i udawanie zdolnego. chyba są ważniejsze sprawy

no pewnie są ważniejsze, na przykład używanie wulgaryzmów co drugi wyraz..:( Od człowieka z wyższym wykształceniem jednak wymaga się więcej niż od analfabetów

:classic_cool: :D :D :D Chciałam tak ładnie napisać a wyszła doopa. :classic_cool: Oczywiście nie z czasownikami pisze się oddzielnie, ale nie istnieje taki czasownik jak "nawidzieć" bądź "nawidzić". :classic_cool: 🖐️

Gość kaila
cholera, ludzie ale wy dziwoki jesteście. Zmieniacie temat bo nic mądrego do napisania nie macie oprócz zadzierania nosa i poprawiania innych. żal nie lubie takich co wyżej srają niż dupy mają

powiem jedno - nie wierzę że cokolwiek jutro będziesz broniła... Chyba że to jakiś licencjat za pieniądze. Nie wyobrażam sobie tak ograniczonego magistra jakiejkolwiek dziedziny :(

Gość kaila
buahahahahha prawo na UJ- magisterka i co ty na to?

tym bardziej nie wierzę :D

Wierzę, nie wierzę. Nie o to chodzi. To jest przykre. :( Pozew do sądu napiszesz z błędami? Sont Najwyrzszy 🖐️

Gość konfesjonał singielki
Boże chroń przed takimi prawnikami :o przecież ty pozwu nie będziesz umiała napisać :D łePku :D

Gość nkfknfdsnkfdsknfds
Zaraz sprawdzę, kto studiuje prawo na UJ :D Ale będą jaja :D

Gość kaila
na UJocie nie, ale na innym uniwersytecie bardzo znanym-tylko oczywiscie nie zdradze jakim:P a od sprawdzania byków bede miala sekretarke tempoki!!! oj wy zycia nie znacie

Gość kaila
i będę z was doić! bo do kogo przyjdziecie po poradę fujary???

Sekretarka będzie miała polewkę :D:D:D

Fajne to uczucie jak ktoś kto ma gorsze wykształcenie i niższy status społeczny jest od Ciebie mądrzejszy? :)

Gość kaila
może i będzie miała, tylko ona będzie miała na czysto 800 zł a ja hmmmm niech się zastanowię- duuużo więcej! to mnie będzie stać na wycieczkę na seszele, a ją co najwyżej na wyjazd do teściowej

Gość kaila
nie miałam do czynienia jeszcze z taką sosobą więc nie mam pojecia co to za uczucie

Gość nkfknfdsnkfdsknfds
" na UJocie nie, ale na innym uniwersytecie bardzo znanym-tylko oczywiscie nie zdradze jakim a od sprawdzania byków bede miala sekretarke tempoki!!! oj wy zycia nie znacie' Hahahahha to po co pisałaś UJ? Inne uniwersytety też mogę sprawdzić i kto jutro się broni :D no nie wierzę...

800zł??? :D najniższa krajowa jest wyższa :classic_cool: a ty jako prawnik, na pewno na "czarno" nie będziesz zatrudniała :D

tylko pytanie, czy tą pracę faktycznie znajdziesz, bo zdecydowanie za dużo w tobie buty. Swoją drogą często mnie smiech ogarnia jak czytam cv i listy motywacyjne naszpikowane błędami ortograficznymi i stylistycznymi. Mówią, że list motywacyjny to bzdura, ale moim zdaniem potrafi dużo powiedziec o kandydacie, włąsnie czy umie pisać i poprawnie się wysłowić, a to podstawa prawie każdej pracy.

Gość kaila
kotku, ale wobec ciebie mam być pokorna? nie jestem sierotką marysią, coś ci sie pokręciło. Nie przeszkadza mi jak ktoś poprawia po mnie błędy, nie mam z tym absolutnie problemu. Tylko strasznie nie lubie, jak ktoś to robi z takim wywyzszaniem sie jednoczesnie

Gość kaila
ale wy niedouczeni jesteście. napisałam "na czysto 800 zł". Chyba ktoś musi wrócic do podstawówki się pouczyć:D ludzie, dlaczego tacy dziwni jesteście? mam wrażenie, że jeszcze wierzycie w krasnoludki

czyli pani prawnik zarabiająca tyle, że stać ją będzie na Seszele, zapłaci sekretarce naniższą krajową? Supermarkety więcej płacą swoim pracownikom.

Autorko co do 800 zł to sie wiem kto bedzie twoją sekretarką!! jak teraz asystentki i sekretarki maja średnio od 1700 do 2000... gwarantuje, że żadna nie podejmie sie pracy u ciebie na takich warunkach