Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam, bo chce wiedziec

Jak to jest z ta pochwa i seksem po porodzie?

Polecane posty

A proszę bardzo;D. To dobra i pewna rzecz, żaden chwyt reklamowy. U mnie rewelacyjnie się sprawdził bo umożliwił rozciągnięcie na 10 choć nie rodziłam naturalnie to uwierz mi że nie czułam kiedy połozna wkłada rękę podczas porodu. Moja koleżanka również stosowała epi no i pierwsze dziecko urodziła bez nacinania, lekko ją otarło ale nic nie pękło. Powodzenia:)

Gość pkokjihio
ja odważę się napisać.Pierwszy raz kochalam się z mężem około 6 tygodni po porodzie.Mpoje odczucia na ten temat?Pierwszy seks po porodzie był świetny, i zdziwiłam się że kolejne również.Sama mam odczucie, że wszystko po porodzie ''obniżyło się'' co JA akurat odczuwam pozytywnie-lepiej się hmm..dostać.Poprotsu silniej odczuwam stosunki.Mąż powiedział, że na jego oko to luz jest ale minimalny,co jednak nie przeszkadza nam w seksie :) ćwiczyłam mięśnie Kegla w ciąży jak i po porodzie, dziecko 3500,34 cm główka.pękłam a tylko dlatego że mały się lekko zaklinował i położna musiala wsadzić ręce w pochwę i pomóc mu wyjść.skończyło się na 2 szwach.Tak więc nie jest tragicznie, nie wiem jedna kobieta cuje się źle w łożku po sn, a inna dobrze.