Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Ania Anula Anka

Ogólnie: Czy Angielki są ładne? A Anglicy przystojni? A może wrecz przeciwnie?

Polecane posty

Gość Anna Ania Anula Anka

j.w.

To są strasznie bipolarni ludzie....albo są po prostu brzydcy albo bardzo ładni (chociaż ogólnie rzecz biorąc rysy mają dość nietypowe więc nie każdemu się podobają).

Gość Z golfem
Mieszkamy ponad 4 lata w Uk i tak. Angielki z nizszych sfer-brzydkie a raczej bardzo zaniedbane i zapasione..To samo dotyczy ANgoli..Zwiazek przewaznie wyglada tak: On chudy dres (nogawki wpuszczone w skarpety ,ona gruba zapasla z cycami do kolan a za nimi gromadka dzieci..) Sfera wyzsza-dobrze ubrani i zadbani,niejednokrotnie jednak rysy twarzy nie za ladne,natomiast nadrabiaja brandami i dobrymi perfumami..

z Golfem - oni wszyscy mają jakieś takie...ciosane rysy twarzy. aczkolwiek jak trafi się ładna angielka lub anglik to aż miło popatrzeć.

Gość cwana lisica
moim zdaniem angielki sa brzydkie..nie wszystkie ,ale wikszosc..albo spasiona albo wychodzona tak,ze same kosci,a angole? kwestia gustu chociaz nie sa za piekni....flejtuchy i tyle..w mieszkaniach tez nie maja za czysto!

Gość Z golfem
aa i mixy sa bardzo ladne np Angol-Hindus ..Z tego niejednokrotnie "cos"sensownego wychodzi ;)

niektóre angielki są po prostu śliczne. faceci tacy sobie choć trafiają się wyjątki. a ogólnie - tak jak wszędzie...

Gość Jestem ladnym brzydalem..;)
a tak sorka pomylka ,za duzo prac po Angielsku przepisuje od 3 lat :) Przepraszam..

Gość Jestem ladnym brzydalem..:)
To ja z golfem

Tak naprawde widzialem tutaj (mieszkamy w duzym miescie w UK ) tylko kilka ladnych Angielskich dziewczyn..Ale przewaznie nie umialy chodzic na szpilkach hehe

a ja bardzo często widują ładne angielki :) jednak przeważnie są to młode dziewczyny

Rzecz gustu..Ja lubie szczuple brunetki..A tutaj sporo blondi wiec na nie nie patrze;)

Angielki to tragedia,te ladne moge policzyc na palcach jednej reki.Nie mowie o tych pomieszanych z pakistanami.Ubior,przewaznie dres,obwisle cycki,i tatulaz,byle jaki,byle gdzie.

Gość aaaaaaad
.Ubior,przewaznie dres,obwisle cycki,i tatulaz,byle jaki,byle --a no jak się obracasz w takich strefach to co się dziwić :O pewnie mieszkasz gdzieś na socjalu

Gość studenciarka
pare lat temu spotkalam Anglika w pociagu: rudy, czerwona twarz, okropna koszula, wystajacy brzuch, no i te adidasy z meeegadlugimi sznurówkami... dla porownania: tez w pociagu jechalam w jednym przedziale z Serbem - wysoki, dobrze zbudowany brunet, fajna koszulka, modne okulary, przyjemnie pachnial, slowem - przystojniak.

Gość zdesperowana domowa zona
jezeli chodzi o angileki to nie sa ani laniejsze ani brzydsze od polek. tylko ze tych co ladniejszych jest wiecej w polsce. jezeli chodzi o anglikow to jest wiecej srednio przystojnych i przystojnych niz polakow. za to jak trafi sie przystojny polak (1 na 50) to jest przystojniejszy od kazdego anglika.

Gość 121212890
buachacha... tyle że Polki sa własnie podobno uderzająco podobne do angielek...

ciekawe z ktorej strony..

moglabym tak zobrazowac: jezeli masz autobus pelny polek to z takiego przecietnego wysiadze z niego ok. 15 ladnych polek, jezeli mialy by byc angielki to bedzie ich okolo 5. polki sa zgrabniejsze prawie za kazdym razem w porownaniu z angielka. sama jestem z anglikiem. nalezy do przystojnych. wiecej widze ladnych anglikow w uk niz ladnych polakow w polsce - niestety.

Gość Angol
Mnie sie Angolki bardzo podobaja sa ladniejsze niz Polki i bardzej dostepne

Gość Jiolkiede
A sa tacy jak Jeremy Irons?

Gość grrrrrrrrrryyy
Jeremy Irons :) 1 z moich najbardziej ulubionych aktorów, kocham jego głos :)

Gość andrzej leśniak kraków
Witam, Własnie wróciłem z Londynu. Angielki są paskudne i bardzo brzydkie. Oczywiście nie wszystkie, są wyjątki. Ale to najwyżej co 30-ta albo co 40-ta Angielka jest ładna. Wszystkie inne są bardzo albo BARDZO brzydkie. Z tego miejsca serdecznie współczyję Anglikom.. na jedną ładną Angielke przypada jakiś 100 przystojnych Anglików

Gość prawictwo pospolite 152
jasne ze są ładne Angielki.. Skad to wiem ? z doświadczenia , z telewizji . W anglii nigdy nie byłem , ale wiem kto to jest na przyklad holly valance https://www.youtube.com/watch?v=K9p54rADMgw nie jest to jednak najładniejszy naród świata, ale Niemki są na przyklad zdecydowanie brzydsze od Angielek

tylko ze niestety Angielki wydają sie być zimnymi kobietami , tak samo jak Anglicy

tylko ze holly valance jest Austraijka ,a nie Angielką czyli pora spieprzać do Australii .. Tam są niezle laski

jak na przyklad Olympia Valance

Miranda Kerr - austrailijska modelka hehe