Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Ania Anula Anka

Ogólnie: Czy Angielki są ładne? A Anglicy przystojni? A może wrecz przeciwnie?

Polecane posty

Gość Nostradamus ćpun 666
Polaczki i angielki to biedni ludzie!

Gość gość
jest procent ładnych i jest procent przeciętnych, tak jak wszędzie na świecie cóż można poradzić na strukturę kostną czaszki

Gość gość
w Australii same blondyny mieszkają

Gość andrzej leśniak kraków
Słuchajcie, Angielki w TV a Angielki na ulicy to dwa różne światy więc darujmy sobie to : ) Taki przykład: idąc sobie np przez Krakowski rynek czyli super ścisłe centrum w ciągu godziny można zobaczyć w przybliżeniu jakieś.. 30-40 ładnych dziewczyn. Powiedzmy że co trzecia-czwarta będzie ładna. Natomiast w Anglii przez cały dzień (podkreślam grubą kreską CAŁY DZIEŃ) można zobaczyć od 5 do 10 ładnych dziewczyn. Weźcie także poprawkę że w takim Londynie jest jakieś 8.5 mln mieszkańców więc załóżmy że kobiet jest 4 miliony. W Krakowie ilość mieszkańców to 800 tyś więc przyjmijmy że 400 tyś to kobiety. Reasumując: argumenty w stylu widziałem ładną Angielkę w TV są (mówiąc po studencku) " z du*y wysrane" : ) Dodam tylko że mówiąc brzydka nie mam na myśli gruba czy chuda bo to co innego. Brzydka to brzydka czyli.. no brzydka : )

Na temat kobiet w różnych zakątkach świata krążą stereotypowe opinie takie jak: - japonki są niskie - norweżki i szwedki są wysokie i głównie blond - szkotki są rude Jeżeli chodzi o angielki to stereotypowa opinia jest "angielki są brzydkie" i niestety całą odpowiedzialnością zgadzam się z tą opinią : ( biedni są Anglicy mając do wyboru pomiędzy brzydką Angielką a brzydką Angielką : (

To jeszcze od siebie dorzucę. Dzielą się na świńskie ryjki i końskie twarze - albo są pucułowate, nawet jak nie są grube(a na ogół są), albo takie pociągłe, czysto końskie twarze. W Polsce czegoś takiego nie widziałam w takiej skali.

Gość gość
Ja byłam 3-4 miesiące i Hiszpanii u mojego partnera, jak jeszcze tam pracował. Jego kumple - typowi hiszpanie patrzyli na mnie jak na zjawisko, chociaż za piękną się nie uważam, raczej jestem przeciętna. Tam kobiety dzielą się na 2 kategorie: Bardzo piękne i bardzo brzydkie, nie ma nic pomiędzy. Tylko że wszystkim strasznie rosną d**y i mało która ma symetryczną budowę ciała. A i tak wszystkie starzeją się tak samo imię wyglądają już wtedy za dobrze. Przez cały pobyt też spotkałam tylko 5 naprawdę przystojnych mężczyzn, reszta wyglądała jak przeciętniaki. Najbardziej się zachwycali jak widzieli mnie naturalną - nie umalowaną. Nie dowierzali, że w Polsce mam przeciętny typ urody, ot taki standard. Kobiety w Polsce nie są doceniane jeśli chodź o urodę, bo dla przeciętnego Polaka jesteśmy czymś naturalnym w jego środowisku. ;) :D

Gość gość
Przepraszam za błędy, ale telefon sam mi słowa zmienia :/

To prawda Polki są najpiękniejsze i kochamy was dziewczyny za to że nawet nie umalowane naturalne jesteście smakowitym kąskiem :P A co hiszpanek to zgadzam się bezapelacyjnie; wszystkie wyglądają jednakowo. Mieszkając na co dzień w Krk często widuję grupy wycieczkowe z hiszpanii i portugali. Wygląda to mniej więcej jak rodzeństwo 20-30 brzydkich sióstr. Jednakowe twarze włosy budowa ciała krótkie nogi. Portugalia jeszcze gorzej. Byłem także na Sycylii i tu sprawa ma się zupełnie odwrotnie. Włoszki są bardzo ładne eleganckie i zadbane. Oczywiście nie wszystkie (tak jak nie wszystkie Polki), ale ładnych dziewczyn było tam bardzo bardzo dużo :) Ale koniec o innych narodowościach bo temat dyskusji to Angielki !!! Czy ktoś ma jeszcze ciekawy opis ich "urody" ?

Gość gość
Z Hiszpankami to była tylko aluzja do stereotypów o pięknie Hiszpanów/ek. Rzeczywistość zetknięcia się z innymi narodami weryfikuje nasze poglądy. Masz rację, że Polki nawet nie umalowane są na ogół piękne :)

Gość gość
Angielki nie dlatego sa brzydkie bo takie sie urodzily ale dlatego ze maja najczesciej 4 dzieci albo jedza na potege te ich chemiczne zarcie dla zwierzat. Na tym ich swinstwie co robia dla bydla a podaja to ludziom to kazda normalna osoba sie zapasie. Tak poza wygladem to strasznie falszywi ludzie. Znam wielu anglikow i naprawde tylko wspolczuc polkom ktore sa w takich zwiazkach. Wiekszych snobow brudasow i egoistow to w polsce nie spotkalem. Jedyne wyjatki to starsze osoby ktore maja duzo wiecej kultury i to tez nie zawsze.

Gość gość
Anglicy haha... Typowe -końska twarz brzydkie duże zęby .Albo -blady liche jasne włoski piegi wodniste oczka .Większość brzydka prawie 95% zadufana w sobie patrząca pogardliwie na innych .B.dużo słabo wykształconych lun "monokierunkowo " w ścisłym tego znaczeniu .Sporo pijusów i ćpunów .Kobiety -tak jak piszecie .Jest 5% efektownych b.zadbanych .I szare brzydkie tło. A -tłuste zapuszcozne podobne do piłki byle jak odziane B-chude końskie twarze głodzące się często pijące % jak smoki .Częste -zwł u niższych klas jest fatalna prezencja typu nasza patola .Masa lasek z tatuażami w 8/10 wybitnie niegustownymi .Do tego -one night stand -plus częste zdradzanie partnerów masa dzieci ma tu innych ojców niż w metryce ale to już inny temat....