Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość setim1

Włosy - połamane, sterczące, wypadające 3w1 POMOCY

Polecane posty

Gość setim1

Kochane mam ogromny problem.... Strasznie strasznie wypadaja mi włosy. Do tego tak sie wykruszyły że stoja mi przy samym czole..... nawet lakier nie pomaga.... musze nosic opaske bo czy w rozpuszczonych czy w zwiazanych włosach wygladam okropnie.... :( Robiłam badania - wszystko wyszło ok. Nie mam zadnego niedoboru czy tarczycy itd.... 10 miesiecy temu ur synka no i po porodzie sie zaczelo.... a w czasie ciazy nawet przez chwile wlosy mi sie nie poprawiły - jak to czasem kobiety sie zachwalaja jak to im włsoy w ciazy odzyły. Wiem ze zniszczyłam je uzywajac prostownicy. Dodam ze witaminy tez mi nie pomagaja, szampony juz uzywałam cudów od zwykłych po te po 100, 200zł to samo z ampułkami. Teraz tak sie wykruszyły i nie wiem jak sie z tym uporac.... za miesiac mam swój ślub nie mam pojecia jak ja się uczesz :( ..... Prosze Was pomóżcie mi. Moze macie jakies na prawde sprawdzone sposoby czy moze byłyscie/ jestescie w podobnej sytuacji i wiecie jaka jest lub moze byc tego przyczyna :(

Gość sprobuj
- apteka WAX, maseczka na wlosy swietnie regeneruje - maseczka z siemienia lnianego - lyzke siemienia zalej goraca woda i po ostygnieciu tymi "glutami" natrzyj wlosy i skore - silnie nawilza i wzmacnia - probowalas domowe maseczki? Tradycyjne z zoltka i oliwy? - witaminy dzialaja tylko nie od razu H-Pantoten jest swietny - pij duzo niegazowanej mineralnej wody - ziolowe plukanki - w kosmetycznym mozesz popytac o inne srodki - nie znam sie na nich, bo wlosy mam super zdrowe :) na razie tyle mi przyszlo do glowy

Gość SETIM1
Dzikuje Ci zaopatrzyłam sie w ta odzywke Wax zobacze moze chociaz troche pomoze.... no i zaczynam leczenie domowymi sposobami. I dodatkowo zaczne brac regularnie Belisse..... :(

Gość sprobuj
Wax na pewno Ci pomoze, przypomnialo mi sie jeszcze cos - olejek rycynowy, mozesz zmieszac z odzywka (latwiej splukac) i tez trzymac z godzine na glowie - odzywia wlosy, wzmacnia cebulki. Powodzenia :)

A ja polecam maskę Gloria Studio,jest wg mnie lepsza od waxa na zniszczone włosy,nie obciąża tak i jest 4 razy tańsza

Gość lksklm lsdls dsl wdl
a czy ta glorie mozna dostac w kosmetycznym bez problemu?? czy tylko przez internet?