Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona matka

moja córka nie zdała egzaminu na studiach

Polecane posty

Gość zawiedziona matka

jest na pierwszym roku, studiuje w trybie stacjonarnym na porządnej państwowej uczelni, nie będę wymieniać nazwy, zawsze bardzo dobrze się uczyła, w szkole miała same piątki, maturę zdała wszystko na 100% na poziomie rozszerzonym, w poprzednim semestrze miała same 5 ze wszystkiego, a teraz się zaczęło... co prawda z innych przedmiotów będzie miała same 5, ale nie zdała jednego egzaminu, zadzwoniła zapłakana, przepraszała że nie zdała, bardzo się na niej zawiedliśmy i nie wiem co dalej z nią, czy jest sens utrzymywać ją dalej na studiach? bo wiecie, ona teraz znalazła sobie chłopaka, więc się zaczęło towarzystwo i imprezki pewnie, chcemy z mężem kazać żeby zabrała papiery z tej uczelni, taki wstyd, niezdany egzamin, niech idzie na zaoczne do jakiegoś innego miasta i do pracy, niech sama na siebie pracuje to będzie wiedzieć jak to jest, a nie ona ma wszystko, utrzymywaliśmy ją przez rok studiów, a ona tak się nam odwdzięczyła

Gość zx33xz
niezdany egzamin to nie koniec świata przecież... są jeszcze poprawki we wrześniu:) a w tą maturę na 100% trudno uwierzyć, więc...nie wierzę :)

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
daj spokoj kazdemu sie zdarza i moze to poprawic. a co twoja corka jest jakims cyborgiem? wez sie ogarnij kobieto. w sumie z tym wyzej racja. prowo

Gość swdfrgthyju
chyba jestes jakims gowniarzem wymyslajacym to prowo bo kazdy normalny wie ze egzaminy na studiach mozna zdawac po kilka razy

Gość ale glupia matka z ciebie
ja ci cos powiem tez bylam wzorowa uczennica same 5 najlepsza skzola dostalam sie na dzienne prawo i wiesz co tez nie zdalam nawet zadnego egzaminu w 1 terminie na pierwszej sesji a wiesz czemu bo bylam zmeczona studia zabraly mi chec do zycia od rana do wieczora zajecia potem do poznej nocy nauka musialam zrezygnowac z jakichkolwiek wyjsc ze swojej pasji ktora byla historia i nie dalam rady padalam na pysk od rodzicow zamiast pocieszenia dostalam kopa w dupe ze oni wiedzieli ze ja nie mam po co isc na studia a potem poprostu sie zbuntowalam cale zycie w ksiazkach rodzice nigdy sie nie interesowali co czuje i chce mial byc dobre stopnie a ja a moje marzenia a moje zycie a moje uzcucia ?? zawalalam sesje za sesja wyladowalam u psychiatry z ciezka depresja z znowu bonus od rodzicow ze pewnie wymyslilam sobie jakas chorobe bo mnie sie nic w zyciu nie chce psycholog mi doradzil jak najdalej uciekac od toksycznych rodzicow bo mnie zniszcza i zrezygnowac ze studiow bo to nie jest co co sprawia mi radosc

Gość andycat
a jutro będzie "moj internet mnie obraża. zawiodłam się na nim" :D

Gość kurazkurniczka
Tak, ja wiem, że troll xD Ale ja jak nie zdałam egzaminu w sesji i przyjechałam do domu to moi rodzice ze śmiechem "No nareszcie! Już myśleliśmy że nigdy się to nie stanie" ;)