Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegram życie...

Polecane posty

...to przykre, ale trzeba się z tym pogodzić, że do końca życia będę sam, nie będę miał dla kogo żyć, nikomu na mnie nie będzie zależeć, mnie na nikim nie będzie zależeć, nikogo nie będę kochał i nikt mnie nie będzie, że nie dam nikomu szczęścia i mnie nikt ni da, to przykre ale trzeba się z tym pogodzić bo nie mam szans na zmianę tego... urodziłem się by przegrać życie, jestem skazany na przegranie życia, to przykre ale trzeba się z tym pogodzić i żyć ze świadomością że będę sam aż do śmierci :O :( 😭

Gość katalonka ble ble
no, skoro tak twierdzisz...

Gość duże udo
żyj dla mnie, dla dużego uda :classic_cool:

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
ile masz lat?

Gość ja również
więc nie jesteś sam :(

Gość close the door
przegrywasz średnio co tydzień włącz sobie Fogga :classic_cool:

Gość IMO14532
ty kurwo, ty zjebie, ty dziwko, ty jebancu

Przegram, nie mam szans. Może psycholog by mi pomógł... ale jak mi pomorze to co... przecież i tak zostaje fakt że mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny, jak się w tym wieku nie miało to się jest skazanym już na samotność... to przykre ale taka prawda. Psycholog to co najwyżej by mi pomógł pogodzić się ze sobą samym, z tym że jestem skazany na przegraną. Ale to równie dobrze bez jego pomocy mogę zrobić. :O

Gość IMO14532
TY SKURWIELU JEBANY CHUJU

Gość niedziel, pomyśl sobie, że
masz jedno życie, które powinno być wyjątkowe. Zamiast się dobijać myślą, że przegrałeś życie, zrób coś z nim, cokolwiek, jakikolwiek krok.

też tak kiedyś miałam, aż się przykleił taki jeden i do dzisiaj się dokleić nie chce ! Więc się nie dołuj tylko żyj

Gość niewymagająca
Masz 24 lata, ludzie w wieku 35 się hajtają. Nie rozumiem o co Ci chodzi?

w wieku 35 lat... no tak, ale mają za sobą jakieś doświadczenia, a ktoś kto w wieku 24 lat nigdy nie miał dziewczyny, nigdy nie chodził nawet za rękę z dziewczyną nie mówiąc o byciu w związku to szans nie ma i z każdym rokiem te szanse których nie ma się tylko zmniejszają, przecież taki ktoś nawet nie wie o co w tym wszystkim chodzi, jak to jest być z kimś, ludzie sie tego uczyli mając po 16, 17 lat a nie 24, przecież żadna kobieta nie będzie chciała uczyć kogoś w wieku 24 lat jak to jest być z kimś, itp, jak ktoś do 20 roku życia nikogo nie miał nawet do chodzenia za rączkę to już mieć nie będzie, taka jest przykra prawda i rzeczywistość wszystkich prawiczków z kafeterii :O

oj tam znajdziesz taką która Cię zrozumie, i będzie gites. Tylko musisz być cierpliwy i starać się, wypisywanie na tym pogiętym forum nic Ci nie da

zresztą sam fakt nie bycia z kimś w tym wieku jest odrzucający, przecież kobiety szukają samców alfa, to jak się jakiejś powie że się z nikim nie było to od razu pomyśli że ciota (zresztą słusznie) i tyle będzie ze znajomości, no bo po co takiej taki który żadnej mieć nie może? czy to zaspokoi jej ego? nie, kobiety chcą bad boya który może mieć każdą a wybiera ją, a nie ciotę która nie może mieć żadnej i z którą ona by miała być, no a kłamać to głupota bo to przecież wyjdzie że się z nikim nie było

Prawda jest taka, przykra prawda, że ja i każden jeden prawiczek z kafeterii jesteśmy skazani na samotne życie aż do śmierci. Najlepszym przykładem tego jest prawie 40 letni offerma.

No nie wszystkie, ale znalezienie takiej która taka nie jest to jak znalezienie igły w stogu siana. Jeszcze łatwiej jest komuś kto prowadzi aktywne życie towarzyskie i w ogóle kto między ludźmi przebywa. Bo wtedy to w naturalny sposób może poznać kogoś. A jak ktoś umarł przed zgonem jak ja, jak tak naprawdę nie żyje, raz na ile do ludzi wyjdzie, a to i tak ciągle te same gęby to szans nie ma. Pozostaje szukanie na siłę, no a takie szukanie to jest bez sensu, bo zawsze jak się na siłę chce to nie wychodzi no i jest źle widziane też, odbierane jako akt desperacji. :O Prawda jest taka że przegrałem życie i muszę się z tym pogodzić :O

Gość dauedos1405
Nie obraz sie chlopcze, ale musisz naprawde zaburzony, ze trabisz o tym na glupim forum, gdzie nawet nikt nie potraktuje cie powaznie

Gość niedziel a
skad ty jestes???

Z północno-zachodniej części południowo-wschodniej polski. A co chcesz przyjechać i mnie rozprawiczyć za darmo żebym nie musiał 50 dych na przydrożną dziwkę wydawać? :D