Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarataka

Facebook- POMOCY!!!!!!

Polecane posty

Gość Katarataka

Kochani kto mi pomoże ?? Kto wie jak ustawić sobie w informacjach kontaktowych opcję "facebook" z adresem do swojej strony. Chodzi mi o to co zaznaczyłam na zdjęciu. Wiele osób na facebooku tak ma zrobione. Próbowałam już w opcjach "informacje kontaktowe- edytuj", ale nic tam nie ma. kto wie jak to zrobic :o ?? http://www.voila.pl/410/ywfb1/index.php?get=1&f=1

Gość duże udo
to jes dla VIPów :O

Gość Katarataka
Jestem zmuszona wyjawić wam pewną prawdę o mojej osobie... Prawda jest taka, że niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji.

Gość Katarataka
podnoszę up to wyżej to podszyw

Gość masakra jakas z ta baba..
no co ty,podszyw?? noz kuurwa zjebany debilu,gdyby nie twoje wyjasnienia nigdy bysmy na to nie wpadli... wykuurwiaj sukooooo

Gość studenciarka
poszukaj sobie w ustawieniach, skoro nie jestes idiotka to dasz rade

ponawiam pytanie Kochani kto mi pomoże ?? Kto wie jak ustawić sobie w informacjach kontaktowych opcję "facebook" z adresem do swojej strony. Chodzi mi o to co zaznaczyłam na zdjęciu. Wiele osób na facebooku tak ma zrobione. Próbowałam już w opcjach "informacje kontaktowe- edytuj", ale nic tam nie ma. kto wie jak to zrobic ?? http://www.voila.pl/410/ywfb1/index.php?get=1 &f=1

Gość studenciarka
jest tylko jestes widocznie za glupia zeby to znalezc

Gość jfgythklio
profil->informacje kontaktowe - wydaje mi sie, ze jak nie wpiszesz innego adresu to bedzie ten ze strona facebooka, ale jezeli nie to tam wlasnie mozesz (uprzednio skopiowawszy adres z facebooka) wkleic go.

Gość Ja wybralam Jonas -
sami desperaci i idioci..masz racje tylko jeszcze napisz do ktorej kategorii ciebie zaliczyc:O wyduuuuuuuuuuuuuuuupczaj

dodam,że w miejsce "strona internetowa" nie moge wpisać linku do swojej strony, bo wtedy link nie reaguje- jest martwy

link natomiast musi mrugać na niebiesko. Jeśli znajdzie sie jakaś sensowna odpowiedź będę wdzięczna.

Kto wie jak ustawić sobie w informacjach kontaktowych opcję "facebook" z adresem do swojej strony. Chodzi mi o to co zaznaczyłam na zdjęciu. Wiele osób na facebooku tak ma zrobione. Próbowałam już w opcjach "informacje kontaktowe- edytuj", ale nic tam nie ma. kto wie jak to zrobic ?? http://www.voila.pl/410/ywfb1/index.php?get=1 &f=1

Odswierzam temat na całego, bo ufam inteligencji mimo wszystko, wierzę że ktos normalny tez tu czasem zaglada Kto wie jak ustawić sobie w informacjach kontaktowych opcję "facebook" z adresem do swojej strony. Chodzi mi o to co zaznaczyłam na zdjęciu. Wiele osób na facebooku tak ma zrobione. Próbowałam już w opcjach "informacje kontaktowe- edytuj", ale nic tam nie ma. kto wie jak to zrobic ?? http://www.voila.pl/410/ywfb1/index.php?get=1&f=1

Jesli ktoś wie to plisss w dwóch słowach, w których ustawieniach to zmienić i w jaki sposób:)

Gość no wyobraz sobie ze jest wiece
j ludzi tu na forum w niedziele o tej godzinie takich dokladnie jak ty.

heh tylko szkoda, że nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie, tylko woli oceniać czyjegoś penisa i pocieszać biednego prawika :D