Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojejmowic

moje corka takich sie spodziewa wynikow z matur, nad takimi kierunkami studiow m

Polecane posty

Gość cojejmowic

ysli: socjologia, politologia. bo mowi, ze ja interesuja te kierunki, chcialaby to studiowac. a wg mnie po tym pracy nie znajdzie... tak slyszalam ze te kierunki sa nic niewarte.. takie mowi , ze bedzie miec wyniki polski podstawowy- 70-80%, matematyka podstawowa 85 %, angielski rozszerzony 70%, geografia rozszerzona 70%, ruski rozszezrzony 100%. sa jakies studia sensowne z takimi wynikami? ja jej za wiele nie pomoge bo sama jestem niewyksztalcona, ale chcialabym aby ona w zyciu miala latwiej niz ja...zreszta ona i tak mnie pewnie nie poslucha jak jej powiem zeby na cos innego zlozyla

moim zdaniem powinna iść się uczyć dalej rosyjskiego i pracować jako tłumaczka lub spedytorka na wschód.

Gość pytajnikkkkk
to ze jak nawet skonczy dobre tudia niejest rownoznaczne z tym ze nzajdzie po tym dobra prace, nawet jakakolwiek prace

Kto wie :) !!! Kto wie jak ustawić sobie w informacjach kontaktowych opcję "facebook" z adresem do swojej strony. Chodzi mi o to co zaznaczyłam na zdjęciu. Wiele osób na facebooku tak ma zrobione. Próbowałam już w opcjach "informacje kontaktowe- edytuj", ale nic tam nie ma. kto wie jak to zrobic ?? http://www.voila.pl/410/ywfb1/index.php?get=1 &f=1

Gość fsfdsffds
Takkkkkkkkkk kazdy kto tu sie wpisuje zdal mature na 70% ;P

Gość moim zdaniem nie powinna
słuchać się internetowych specjalistów od wszystkiego: ci sami znawcy co wypowiadają się tu o szkolnictwie wyższym, są także znawcami od lotnictwa wojskowego, wychowania dzieci, bankowości, ginekologii, dietetyki, prawa i seksu analnego. Informacji o wydziale szukaj na wydziale a nie na kafeterii.

Gość cojejmowic
levviatan czyli jaki kierunek studiow, filologia rosyjska? a to nie bedzie za malo? jakis dodatkowy ekonomia ? ja nie wiem naprawde bo sie na tym nie znam.

Gość gfgfgf
zalezy do czego ma predyspozycje ekonomia, filologia rosyjska hmm najlepsze sa techniczne, medycyna plus fiflologie specjalistyczne

Gość cojejmowic
z tym sie nie zgodze, na fafeterii sa rozni ludzie, maja swoje doswiadzcenia, maja znajomych, widza kto jaki kierunki koczyl i jaka ma prace. a na wydziale i w tych informatorach to wszystko chwala..

Gość cojejmowic
na medycyne ona nie pojdzie bo nie zdawala matury z biologgii. wiem ze to by bylo dobre ale coz..

Gość moim zdaniem nie powinna
Zwróć uwagę, że mało kto powołuje się tu na swoje doświadczenia, a raczej na obiegowe opinie. Poza tym ilu socjologów może znać przeciętny kafeteriusz? Najwyżej kilku.Na wydziale zaś są ludzie związani tylko z kierunkiem, którzy znają tysiące losów absolwentów socjologii np. i mogą się kompetentnie wypowiedzieć.

Gość cojejmowic
no tu moze masz racje..