Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciuku ciku cinka

NIECH MNIE KTOŚ POCIESZY...

Polecane posty

Gość ciuku ciku cinka

czuję ,ze nie dostanę sie na studia...

Gość ciuku ciku cinka
Jestem zmuszona wyjawić wam pewną prawdę o mojej osobie... Prawda jest taka, że niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji.

Gość ciuku ciku cinka
podszywacz...

Gość ja cie pocieszę
ja się dostałam... 6 lat temu... najbardziej zmarnowane 5 lat mojego życia. studia czaso- i pracochłonne i nic z tego nie mam. a mogłabym być już tyle do przodu....

Gość ciuku ciku cinka
zależy co się studiuje....

Gość ja cie pocieszę
otóż już nawet to przestaje mieć znaczenie

Gość ciuku ciku cinka
no co w takim razie proponujesz ? bo z tego co ostatnio słyszę studia gówno dają.

Gość germottabb
no i jak zawsze cisz. bo każdy odradza studia , a sam nie ma innego pomysłu...

Gość ja cie pocieszę
nie wiem co jest dobre dla Ciebie, ale jakbym się miała cofnąć o te 6 lat, to najpierw wyjechałabym na 2 lata za granicę, nauczyłabym się języka, obserwowałabym ludzi, którzy fajnie żyją, i wyciągnęła z tego wnioski, później wróciłabym, znalazła pracę, rozpoczęła studia zaoczne, związane z zawodem, który się na prawdę opłaca i skupiła się na tym, aby w kolejne 3 lata zdobyć w nim doświadczenie.

Gość ja odradzam
studia lepiej wyjedź do uk i tam sobie spokojnie zarobisz na wszystko. początki są takie same jak po studiach w polsce a zarobki większe.