Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka kropka

co myślicie o...?

Polecane posty

Gość kropka kropka

jak myślicie czy jeśli w związku jedna osoba miała za sobą już poważniejszych partnerów a dla tej drugiej to jest pierwszy związek to czy ma to szanse przetrwać?

Gość kropka kropka
up

Kto wie :) !!! Kto wie jak ustawić sobie w informacjach kontaktowych opcję "facebook" z adresem do swojej strony. Chodzi mi o to co zaznaczyłam na zdjęciu. Wiele osób na facebooku tak ma zrobione. Próbowałam już w opcjach "informacje kontaktowe- edytuj", ale nic tam nie ma. kto wie jak to zrobic ?? http://www.voila.pl/410/ywfb1/index.php?get=1&f=1

Gość catia84
mi by takie cos nie pasowalo, tzn ja sie szanowalam a bym miala byc z jakims dziwkarzem, nigdy w zyciu. i mysle ze porzadny chlopak tez powinien sobie szukac wartosciowej dziewczyny a nie jakiesj szmaty. no chyba ze mu to pasuje. ale są tacy co byliby bardzo zazdrosni, moj chlopak jest zazdrosny o moja przeszlosc, mimo ze ja i tak mam bardzo male doswiadczenie, a co jakbym miala wieksze to chyba by tego nie zniosl psychicznie

Gość Magister
Co wy wogole piszecie ? mysle ze jesli chlopak kocha dziewczyne, i dziewczyna chlopaka, ale na prawde taka szczera miloscia, to zwiazek ma szanse przetrwac , ponieważ podstawa zwiazku jest szacunek, milosc, szczerosc i zaufanie. Jesli te 4 rzeczy sa, to wszystko przetrwa. :)

Gość catia84
tylko cieżko szanowac jakas szmate czyż nie? ;) albo jakiegos ruchacza

Gość kropka kropka
zazdrosny o przeszlosc? przeszlosc to przeszlosc a moze po prostu taka osoba nie trafila jeszcze na nikogo odpowiedniego?? to ze ktos byl wczesniej w zwiazkach nie czyni go jescze dzi**karzem ani szmata

Gość Magister
ale kto tu mowi o szmatach lub ruchaczach ? normalne dwie osoby , chyba o to zalozycielowi/zalozycielce chodziło prawda ?

Gość Rafi11
jak dla kobieta ktora miala kilku facetow i z kazdym sypiala to zwykla szmata, jesli chodzi o chlopakow to mam podobne zdanie.

Gość Magister
no np jak chlopak mial kilka dziewczyn, a dla partnerki to pierwszy zwiazek, to przetrwa wg mnie, co wy na to ? :D

Gość kropka kropka
up