Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

ten ostatni niedziel przestań pierdolić i wkurwiać ok?

Polecane posty

ależ ignoruj - nie jest mi potrzeba Twoja uwaga bo jesteś nudna. Nie masz życia ,ze musisz zakładać tematy o innych?

Gość prawdai tylko prawda
Proszek to typowa przeciętniara umysłowa, która dokopuje każdemu kto wychodzi spoza jej krzywy system niższych wartości.

Gość nie chce mi sie logowac bo nie
aha,no to sie pomyliłam :)

Te wasze bluzgi kierowane w moją strone mam w nosie ;) Jak je widze to wręcz śmiać mi się chce. Ten ostatni niedziel czekam na odpowiedź jakie masz plany na przyszłość??

Noxi - a Ciebie podnieca ciągłe pisanie 'zabije sie' 'zabije sie przez was' ' juz nie mam sily,wykonczyl mnie ten topik'' ? Tak,jara Cię to? O kimś sie zajebiscie pisze,no nie?Co,moze sie myle?

Gość niewymagająca
Znajdź laske, nie wstydź się, przełam opory, opowiedz jej o wszystkim oczym tutaj mówisz idź z nią się pokochać i zobaczysz że psychika Ci się zmieni i spojrzysz na wszystko inaczej

Nie szkoda Wam czasu na takie sprzeczanie się z ''plebsem'' ? Przecież Wy jesteście takie ''ambitne'' :O🖐️ Dusza artystyczna i prawniczka.:O 🖐️

Noxelia, nie przejmuj się. Idiotka się dowartościowywuje wyzywając na kafe, a w domu rodzice jej gary każą po obiedzie zmywać ;) niedziel gdzie zes zwiał?

taa skończ już skończ - bo Noxi nie wie co odpisać .. tss..tak zazdroszczę Ci najbardziej tego,że całe kafe zna Twój cały życiorys. 🖐️

Moje plany na przyszłość? Skończyć studia, znaleźć pracę, wynająć jakiś mały obskurny pokoik w mieście w którym studiuję i w którym chcę znaleźć pracę... po pracy wypijać w samotności ćwiartkę wódki - od poniedziałku do czwartku, w piątki chodzić do prostytutki, a w sobotę upijać się w samotności aż do nieprzytomności. Niedziela to będzie dzień odpoczynku. Ambitnie? :O

Gdzie ja kogoś wyzwałam? No gdzie? Proszek - przykro mi ,że została Ci trauma z dzieciństwa,nie każdy tak miał,musisz się z tym liczyć.

Gość noxelia i proszek razem
w pluciu na innych pasuja do siebie :classic_cool: :D

Gość do prawda i tylko prawda
celniej tego nie da sie ujac ;)

ten ostatni niedziel, widzisz już widze plusy w twoim życiu ;) studiujesz i jakiś pomysł masz to już jest dobry pierwszy krok do przodu. A możesz mi powiedzieć co studiujesz?

Zdeptać ? Ty cały czas depczesz słabszych od Ciebie , szybko tu przylazłaś bo temat o kimś i może udałoby się odwrócić uwagę od Ciebie , nie? Tak byłoby Ci na rękę. Niestety nie,bo każdy sie już na Tobie poznał. Wyzywasz i prowokujesz każdego,później sie dziwisz ,ze nikt Cie nie rozumie. Wybacz hipokrytów nie da się zrozumieć.

Gość noxelia dziecko
nie wypowiadaj sie o deptaniu, zwlaszcza w temacie w ktorym przypierdalasz sie do kogos kto nawet do ciebie nic nie mowi zazwyczaj :D

nie uwazacie,ze to trochę niesprawiedliwe. Nie wiem czy serio jest tym prawnikiem czy nie.. niech sobie jest. Ale jest tylu inteligentnych ludzi którzy chcieliby nimi zostać... a ta wali takie ortografy.

Gość noxelia dziecko
my tez nie wiemy, ciagle mowisz ze sobie pojdziesz a siedzisz tu i przypierdalasz sie ciagle do kogos :D