Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jj5k5k5

zrobilam test na depresje i wyszlo mi

Polecane posty

Gość jj5k5k5

Cierpisz z powodu ciężkiej depresji. Intensywne, negatywne nastroje bywają niebezpieczne - poczucie braku nadziei i wszechogarniającego nieszczęścia może niekiedy wzbudzić impulsy samobójcze. Zapewne wydaje Ci się chwilami, że nie ma dla Ciebie nadziei. Tymczasem ta destrukcyjna myśl jest tylko objawem Twojej choroby, a nie faktem. :o i co teraz?

Gość K V K M C
i co teraz??? nic! radz se sama, tu dobrych RAD NIE OTRZYMASZ

Gość jenyyyyyyyyyyyyyyyy
podaj linka do tego testu

Gość jj5k5k5
teraz wszyscy wypelniacie??:o

Gość jatezzrobilam
wynik fatalny!

Gość jestem najmądrzejsza
każdemu wyjdze depresja kto na kafe siedzi

Gość jj5k5k5
ale ja od lat mam podly nastroj wiec moze ??

Gość jj5k5k5
acha

Gość chyba jakiś lewy ten test
Test depresji Odpowiedź Cierpisz z powodu ciężkiej depresji. Intensywne, negatywne nastroje bywają niebezpieczne - poczucie braku nadziei i wszechogarniającego nieszczęścia może niekiedy wzbudzić impulsy samobójcze. Zapewne wydaje Ci się chwilami, że nie ma dla Ciebie nadziei. Tymczasem ta destrukcyjna myśl jest tylko objawem Twojej choroby, a nie faktem. Na szczęście prognozy skutecznego wyleczenia są doskonałe także i w takich przypadkach jak Twój. Osoby cierpiące na ciężką depresję niejednokrotnie szybko reagują na terapię. Konieczne jest podjęcie przez Ciebie leczenia u psychiatry i (lub) psychoterapeuty. Poszukaj odpowiedniego, kompetentnego specjalisty, któremu będziesz mógł zaufać. Niezależnie od interpretacji całego testu, niepokojąca jest u Ciebie obecność myśli samobójczych. Choćby z tego powodu powinieneś skontaktować się z psychologiem lub z psychiatrą Pamiętaj także, że wyniki tu uzyskane mają jedynie wartość informacyjną i nie mogą zastąpić indywidualnej diagnozy psychologicznej, ani diagnozy lekarskiej.

Gość kromka żytniej
o jezu, ja tam jestem uzależniona od wszystkiego na tej stronie

Gość singielka31
Mam średnią depresję :o wynik testu.

Gość do kitu ten test
wszyscy mamy depresję :D

Gość depresję, nawet lekką
ma niemal każdy Polak, bo w Polsce jest tragicznie. Słabe płace, pomimo starań. Zabiegi, jak opłacić czynsz, kupić żywność i odzież, zapłacić składki w szkole, dać na wycieczkę, kupować zdrową żywność (jest keszcze taka?) itp itd Nie pomaga postawa Tuska, który zachowuje się tak, jak by go z 2 lata temu porawli kosmici albo reżim Putina albo Merkel i rozwala notorycznie Polskę, rozkazując mediom sączyć kłamstwa, że jest dobrze, że jest super. A już ostatnia transmisja obrad sejmu pokazuje, ze to reżim - istny reżim - POwcy krzyczeli, żeby nie krytykować rządu PO, bo tak nie można. Jak zatem ktoś, kogo nie stac na godziwe zycie, komu wtłacza się do głowy, że wszystko jest ok, ma czuć się dobrze??? Moim zdaniem, mało możliwe.

Gość opppp
ja mam umiarkowana i to sie zgadza bo sie lecze.......

Gość gość
Mi też wyszło, że mam ciężką depresję, a ja po prostu jestem REALISTKĄ.