Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka9209

moj facet to 25 letni prawiczek

Polecane posty

a wiec tak, jestem w szczesliwym związku, okazało sie po czasie ze moj partner jest prawiczkiem.ma 25lat. nasz pierwszy raz byl ok :) starałam sie go naprowadzać,nie zawstydzać,nie krytykować. problem 1 byl taki ze nie pasowały mu prezerwatywy. po prostu po calej grze wstepnej nakładał prezerwatywe i mu opadał, mowil ze po prostu gdy nakłada prezerwatywe na członka to mu nieprzyjemnie itd. rozwiązanie:tabletki. tylko ze ja boje sie brac tavletki ponieważ jeszcze nie rodziłam, boje sie skutków ubocznych:(.

tez nie moge w prochowcu,a zona brala tabletki tylko przez 2 lata,pozniej bez zabepieczenia i wpadek,

też miałam ten problem, z tym, że niestety było tak za każdym razem, facet był podniecony itd itd a jak tylko próbował zakładać prezerwatywy to mu opadał i tyle. ogólnie był strasznie smutny z tego powodu a i ciężkie to było też dla mnie bo nie wiedziałam czy to ja robie coś nie tak czy moze go nie podniceam. cóż, po niedługim czasie okazało się, że tak w zasadzie to nic do mnie nie czuł i tyle.