Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie mam pomyslu

zamierzam jezdzic ok.30km rowerem codziennie

Polecane posty

Gość juz nie mam pomyslu

czy to wg Was dluga trasa?Jak myslicie schudne?

Gość mozilla firefox
a jaki jest twoj cel??chudniecie czy cos innego??bo jak na schudniecie to najlepsze ze wszystkiego bedzie bieganie...ewentualnie treningi sportow walki np. boks, albo granie w pilke nozna

Gość juz nie mam pomyslu
schudnac biegac raczej nie moge chce zamienic fitness na okres lata na rower wlasnie

Gość juz nie mam pomyslu
?

Gość poihjdoisaj
ja jezdze gdzies tyle. moze nie codziennie , ale dosc czesto. jak jestes kobieta to moze lepiej co drugi , albo nawet co trzeci dzien , bo za duze miesnie ci wyrosna na nogach inaczej :) a schudniesz i tak. mi 2 kg spadlo przez dluzszy okres jak jezdzilem tak moze raz w tyg.. wazylem 90 i teraz 88

Gość bardzo dobry pomysl
ja tak jezdzilem w poprzednim roku, tyle ze troche wiecej i w pare miesiecy 10 kg w dol bez zadnych zmian w zywieniu

Gość juz nie mam pomyslu
to mnie pocieszyliscie bo chce cos zmienic chodze na fitness codziennie-w tygodniu ok 15 godz cwicze i nie moge schudnac:O cwicze juz tak ok 3 lat na poczatku polecialo 10kg a teraz nic cialo mam nabite,nic nie wisi ale waga nie klamie:O

Ja planowałem tyle jeździć ale coś mi nie wychodziło:O.Wyciagnąłem około 20 km średnio dziennie:O.Ale na pewno grubasy by schudły-zwłaszcza przy jeździe w górach:classic_cool:.

Gość juz nie mam pomyslu
maxiu co taki slaby jestes:Pa mi proponowales wziecie udzialu w swoim eksperymencie:P

Gość poihjdoisaj
ja tam lubie takie ubite laski. miesnie to nie tluszcz , takze luz :) poza tym one sa upakowane i na pewno nie wygladasz na jakas szeroka. a do maxa - jak przejedziesz 15 km w jedna strone , to potem musisz jakos wrocic , nie ? hehe. to moj sposob

Gość juz nie mam pomyslu
szeroka to nie jestem ale mam 160cm i waze58kg:O

Gość poihjdoisaj
szczerze to to jest normalna waga :) uwierz mi na slowo , ze wiekszosc facetow woli kobiety , ktore jest za co zlapac :) takze nawet jakbys wazyla wiecej o te pare kg , to by ci nie ubylo atrakcyjnosci , a moze nawet odwrotnie

" juz nie mam pomyslu maxiu co taki slaby jestes a mi proponowales wziecie udzialu w swoim eksperymencie" Wcale nie przez to:P.Czasami coś nie pasowało np. pogoda itp. a czesto był problem z rowerkiem:P.Ale przynajmniej pobiłem w kwietniu mój rekord z tego wieku i przejechałem ponad 130 km przez około pół doby:classic_cool:.

Gość juz nie mam pomyslu
94 63 93 moje obecne wymiary od gory ale tak bym chciala schydnac do 50kg:)

Gość mozilla firefox
proste. musisz za duzo wpier.dalac skoro nie mozesz schudnac pomimu takiego ruchu....

Gość ona do kwadratu
eej masz bardzo dobre proporcje-i z tego co pisz3sz jestes szczupla:) wiec czemu hcesz schudnac?

Gość juz nie mam pomyslu
mozilla-nie wpierdalam tylko jem i to calkiem racjonalnie;) ale waga nie klamie mysle,ze powinno sie wzyc wzrost -110

Gość poihjdoisaj
ja slyszalem o wzrost -100. zreszta masz niezla figure. nie rozumiem w czym problem :)

Gość juz nie mam pomyslu
od jutra startuje;)codziennie pedaluje i bede mierzyla puls

Gość juz nie mam pomyslu
w sierrpniu jest maraton 264km ale chyba nie dam rady;)

Gość mozilla firefox
gehehhhe te glupie regulki wzrost- cos tam to chyba tylko dla kobiet nie ???ja mam 182cm, jakbym mial wazyc 72kg albo nawet 82kg to naprawde wygladalbym jak patyk....bez sciamniania to byloby zalosne....

Gość juz nie mam pomyslu
mozilla pewnie jestes wagi ciezkiej ale dobrych rad widze masz tysiace szkoda,ze tylko dla innych:P

Gość juz nie mam pomyslu
wypowie sie ktos jeszcze?:)

Gość Kobieta niespodzianie
a ja radze chodzic zamiast jezdzic rowerem. Szybkie marsze okolo 1 godziny dziennie i schudniesz jak nie wiem co.