nancjan 0 Napisano Lipiec 18, 2011 możesz mi podszywie skoczyć krakowianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Lipiec 18, 2011 ciekawe kogo teraz będziesz powielał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nancjana Napisano Lipiec 18, 2011 wszystkich glupoli,którzy na to zasługuja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowiankaa 0 Napisano Lipiec 18, 2011 hej nacjan co za żałosne tematełe :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowiankaa 0 Napisano Lipiec 18, 2011 hej anacjan co za żałosne tematełe :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nancjana Napisano Lipiec 18, 2011 a ja jestem glupia jak oberlok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nancjana Napisano Lipiec 18, 2011 krakowianka brakuje ci deski do trumny ze chcesz facetem ja zastapic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowiankaa 0 Napisano Lipiec 18, 2011 20:57 [zgłoś do usunięcia] nancjana krakowianka brakuje ci deski do trumny ze chcesz facetem ja zastapic ? Dokładnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POWSTAŃmy!!! Napisano Lipiec 29, 2011 nie pozwólmy przerzednąć temu topikowi!!!! Nie poddamy się!! Zapraszam Panie do ponownego pisania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zwarjowaliście Napisano Lipiec 29, 2011 topik trza dać na smietnik choojowy jest ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POWSTAŃmy!!! Napisano Wrzesień 9, 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olivier powrócił na kafe!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Desznik ostrzegam Cię Napisano Wrzesień 18, 2011 uspokuj się wreszcie bo inaczej pożałujesz!!! ciulu!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Desznik ostrzegam Cię Napisano Wrzesień 18, 2011 chuj!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nancjan, Napisano Wrzesień 18, 2011 Desznik tobie NAPRAWDĘ odwala na starosc coraz bardziej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan, 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 NIEPRAWDA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest tu ktoooo? Napisano Październik 16, 2011 M.ry"??? jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowiankaa 0 Napisano Październik 16, 2011 jest ale pod innym nickiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca desznika 0 Napisano Listopad 24, 2011 Czyli desznik jednak miał rację... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca desznika 0 Napisano Listopad 24, 2011 Czyli chodzi o to, że ów mężczyzna był delikatnie mówiąc "niedobry" Przytulam i życzę poznania na swej drodze "wartościowych" facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca desznika 0 Napisano Listopad 24, 2011 gatki mam od mamusi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca desznika 0 Napisano Listopad 24, 2011 Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 M.ry,dobrze że to zrozumiałaś:) Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego życzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Listopad 25, 2011 znów ten dupek podszył sie pod mój nick:o to ja jestem orginałał i nie prześladuję Desznika! Na ten temat juz było, ale dorobił sobie przecinek, bo mój nick juz był zajety :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Listopad 25, 2011 a tak w ogóle to witam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 Hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 Co tam słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 Znalazłaś pracę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 Jakoś nie wierzę w to chałupnictwo ale jak masz sąsiadów którzy się tym zajmują i warto im zaufać to spróbuj.Zawsze to coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Listopad 25, 2011 Ja na nikim 'nie drę szmat":D ale nie lubie jak ktoś się podszywa i nie stać go na swój własny nick. A forum jest dla wszystkich i ja nikogo nie obrażam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 Kiedyś cos wspomniałaś o wyjeździe za granicę. Czy teraz coś się zmieniło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach