Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 Nancjan.Witaj. No tak,tu masz problem.Decydujesz za dwoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Listopad 25, 2011 to było w przenośni, ale zobaczysz jak zajrzy 'podróba" mojego nicku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Listopad 25, 2011 Marika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Listopad 25, 2011 Narazie muszę leciec Trzymajcie sie dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 Ale z czegoś musicie żyć. Staraj się jak nie drzwiami to oknem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 nancjan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 To trzymam za Ciebie kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Listopad 25, 2011 Narka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto sie zaczyna bać? Napisano Grudzień 12, 2011 04:06 [zgłoś do usunięcia] M.ry Proszę o usunięcię moich wpisów na tym topiku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5052473& start=90 Dziekuję i pozdrawiam Modenę 04:12 [zgłoś do usunięcia] M.ry I ztego topiku tez bym prosiła o usunięcie moich wpisów , wraz z zablokowaniem mojego profilu Kiedys prosiłam juz o to . Proszę potraktować bardzo poważnie Z góre serdecznie dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.ry Napisano Grudzień 12, 2011 Ja się niczego nie boję po pierwsze, a po drugie co cie to obchodzi co ja robię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto sie zaczyna bać? Napisano Grudzień 12, 2011 Dbam o Twoją cnotę kochasiu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smentarz dla zwierzaków Napisano Grudzień 12, 2011 dobrodziej się znalazł psiamać:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Grudzień 12, 2011 M.ary dlaczego się wylogowałaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smentarz dla zwierzaków Napisano Grudzień 12, 2011 bo taką ochotę miała.Co spowiadac ma sie tobie ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Grudzień 12, 2011 nie ciebie pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smentarz dla zwierzaków Napisano Grudzień 12, 2011 Poznała gnoja parszywego i miała dosyć ofermo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Grudzień 12, 2011 jak kogoś poznała to czemu mnie nazywasz ofermą ? co mam z tym wspólnego :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smentarz dla zwierzaków Napisano Grudzień 12, 2011 21:54 [zgłoś do usunięcia] nancjan nie ciebie pytam-- zaczepnie odpowiedziałeś więc taki skutek był:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Grudzień 12, 2011 Jeżeli pytam M.ry to widocznie oczekuje od niej odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Grudzień 12, 2011 a jesli nawet kogos poznała to nie widzę powodu zeby sie wylogowywć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nancjan 0 Napisano Grudzień 12, 2011 zreszta to nie moja sprawa, jak nie chce nie musi odpowiadać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smentarz dla zwierzaków Napisano Grudzień 12, 2011 Tylko moze zaciera ślady za sobą,bo coś sie o kolesiu mogła dowiedzieć i wstyd jej jest ,ze taka naiwna była :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.ry Napisano Grudzień 12, 2011 Nancjan Po co to mnie sie pytasz dlaczego ja się sama zbanowałam . Nie wiesz ? To sobie poczytaj troche topik na którym piszesz . A w ogóle to ja Ciebie nie znam i nie wiem z Kim piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.ry Napisano Grudzień 12, 2011 Byłeś nawet tutaj na topiku jak napisałam do Mariki że miała rację i czytałes to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.ry Napisano Grudzień 12, 2011 Ja sie niczego nie wstydzę Pomarańcz , mnie na kafe nie ma i nie będzie po co to ma byc ,to jest już tylko moja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekromanta 0 Napisano Grudzień 12, 2011 Dobry wieczór Chciałam pozdrowić Marikę i resztę towarzystwa:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.ry Napisano Grudzień 13, 2011 i po co to było wielkie Halooo ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Grudzień 13, 2011 Nekro Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hardcore_forEver.. Napisano Grudzień 13, 2011 EEEEEEEE nie ma po co kopii kruszyć.Zakończona historia i finito:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hardcore_forEver.. Napisano Grudzień 13, 2011 M.ry-- a co się czepiasz ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach