Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabol punk

Czy taka przyjazn ma sens?

Polecane posty

Gość jabol punk

Moj chlopak ze mna zerwal i zaproponowal mi przyjazn. Zgodzilam sie, jednak on boi sie spotykac ze mna sam na sam. Uwaza ze napewno bd chcial sie przytulic albo mnie pocalowac. Powiedzialam mu ze nie pozwole mu na to, bo nie chce potem z nim byc. Tylko lepiej sie czuje z Nim sam na sam niz w towarzystwie jego znajomych. Powiem tez ze wczesniej zanim zostalismy para tez sie przyjaznilismy i bylo ok. Ja go dalej kocham i chcialabym z nim byc, ale on tego nie chce i woli sie ze mna przyjaznic. Nie chce go zmuszac zeby byl ze mna, bo to najgorsze co moze byc. Zastanawiam sie jak przekonac go do spotkan sam na sam i czy ta przyjazn ma sens. A moze wogole lepiej zerwac kontakt?

Gość kaszmirrr
On zerwał, zaproponował przyjaźń, a jednak boi się spotkać z Tobą sam na sam. Moze on sam nie wie czego chce? Zerwał, bo miał jakies powody, ale z drugiej strony chce się nadal z Toba kontaktować. Po co? Nie da się z druga osoba umówić, ze od teraz bedziemy się przyjaźnić. Mozemy byc znajomymi, ale przyjaźń - to zbyt dużo znaczy. Moim zdaniem nie powinnaś przekonywać go do spotkań sam na sam, skoro on nie chce. Jaki cel miałyby te spotkania? Miałabyś wrażenie, ze nadal masz chłopaka? Jak chcesz go odzyskać to jest tylko jeden sposób - dac mu wrócić, ale to musi byc jego decyzja. Ty nie mozesz naciskać, bo wtedy nawet jak wróci, to niedługo zwieje. Proponuję urwac z nim kontakt w takim sensie, ze przestajesz naciskac na spotkania, jak się spotykacie to przypadkowo i Ty traktujesz go jak znajomego, nic więcej. Jak on cos jeszcze do Ciebie czuje, to zauważy, ze traktujesz go jak innych znajomych (czyli że go nie wyrózniasz) i na mur beton to go zaniepokoi. A jesli nie kocha - to nawet żebys stanęła na głowie to nic nie zrobisz. Powodzenia