Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszaciaza

Pierwsze tygodnie.

Polecane posty

Gość pierwszaciaza

Witam; lekarz potwierdził u mnie ciąże. niestety wcześniej cytomegalię - swieże zakażenie. Obecnie kazał czekać 2-4 tygodnie żeby określić czy jest sens (tak powiedział) zakładać kartę ciąży. co robić? by utrzymac tą ciążę??? Poza tym początkowo miałam śluz bardzo przeźroczysty wręcz lejący się; od 2-3 dni śluz jest biały i gęsty - czy to dobry objaw?

hej ja na poczatku ciazy (7 tydz) tez trafilam do lekarza ktory powiedzial ze nawet usg mi nie zrobi bo mloda ciaza i nie wiadomo czy w ogole cos z tego bedzie :/ cham po prostu :/ wiec tym sie nie przejmuj, a sluz jak najbardziej prawidlowy, ja juz od pierwszych tyg ciazy mam mlecznobialy i sa tego ogromne ilosci, ale moja gin powiedziala ze jest wszystko w jak najlepszym porzadku. Akurat tak sie skalada ze po ostatnich wynikach badania crp wyszlo mi 28 ( norma 10), dostalam antybiotyk. to tez jest ponoc jakies zakazenie lub infekcja organizmu, u mnie akurat to kwestia malo sprawnej jednej nerki wiec przynajmniej wiem skad to paskudztwo. Nie martw sie wszystko bedzie dobrze.

upławy sa ok,powinny byc geste,lepkie i białe. Ja znam lekarza ktory powiedzial kolezance ze karte zalozy dopiero w 12 tygodniu,moj lekarz zalozyl mi 7 tygodniu. Powiedzial ci tak bo zapewne mial duzo pacjentek ktore poronily i juz wali prosto z mostu...

Może i miał takie przypadki, ale dla kobiety ktora jest pierwszy raz w ciazy i wszystko jej dla niej nowe uslyszec cos takiego z ust lekarza to jest szok, ja swojego prawie pobiłam i wyszłam w połowie wizyty, tak nie mozna sie zachowywac, a juz na pewno nie lekarz!!!

Witam mam pytanie. Jestem na początku 7tyg i dostałam lekkich plamień które trwały ze 4 godziny, czy któraś z Was tak miała, do lekarza na pierwszą wizytę idę pod koniec tygodnia i nie wiem czy nie powinnam iść wcześniej. Pozdrawiam

Gość kalamata
nie zrobi usg? a za wizytę ile wziął? czy Ci lekarze są normalni? młoda ciąża to nie ciąża?