Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kralolina244563553

Postanowiłam coś zmienić na Naszej Klasie. Koniec z darmowym podglądaniem!!!

Polecane posty

Gość Kralolina244563553

W swoich znajomych na portalu nasze-klasa mam przyjaciół ale i znajomych z podstawówki, liceum. Dodam, że od dłuższego czasu mam wrażenie, że ta "znajomość szkolna" polega jedynie na dziwnym "podglądactwie" jak kto sie zmienil, jakie studia skonczyl, gdzie pracuje, jak mu sie zycie ulozylo. Uzytkownicy nie wykazuja ani grama checi do spotkania, nie odpisuja na emaile. Powiedzialam sobie: KONIEC. Taka powierzchowna znajomosc mnie nie rajcuje. Jezeli ktos chce ze mna utrzymac rzeczywiscie kontakt, spotkac sie, to mnie znajdzie. Wykasowałam konto. Dalam wszystkim moj email. Naprawde smutne to ze ludzie z bylych klas maja Ciebie gdzies i zalezy im tylko na kliknieciu w Twoj profil, zeby szybko uzyskac informacje jak wygladasz, co robisz i to wszystko..

Gość czerwone kolare
Ja tak zrobiła już ponad rok temu. Też dałam maile. I co? I odezwała się jedna osoba wysyłając mi... mail-łańcuszek!:P Tyle jeśli chodzi o naszoklasowe znajomości. Nasza-klasa w ŻADEN sposób nie poszerzyła moich kontaktów.

Gość Lseszekkkkkkkk
Moich tez nie. Ludzie pododawali sie do znajomych porownuja sie kto slub wzial, kto nie i tyle.

Gość Lseszekkkkkkkk
Moich tez nie. Ludzie pododawali sie do znajomych porownuja sie kto slub wzial, kto nie i tyle.