Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bernia

Dziewczyny pomóżcie....

Polecane posty

Potrzebuje opinii, który wózek jest lepszy. Nie mogę się zdecydowac. Myślę nad Espiro Enzo-Evo, Tutek Camaro i Tako Warrior. Ważna jest dla mnie cena i aby miał dużą gondolę, podnoszone oparcie w gondoli i dośc duże skrętne koła.

Gość zobaczymy
i oczywiscie wszystkie mamy sobie same znalezc w necie...bo tobie leniwa krowo nie chcialo sie nawet wkleic linka ze zdjeciem.... won!

jeśli chodzi jej o opinie to znaczy czy ktos używał ten wózeki jak sie u niego sprawował,to za przeproszeniem po cholere ci linki jeśli mialabys któryś z tych wózków ? :p Ja mam tako warrior,mieszkam na wsi i jak dla mnie super jest bo ma pompowane kołą któe dobrze zdają egzamin na nierównościach :) duża gondola, choć jeśi urodzi sie duuugie dziecko jak moja córka to może nie starczyć zanim dziecko zacznie siadać,ale spacerówka która jest w zestawie da sie ją na płąsko rozłożyć :) ma duże skrętne koła,te przednie są troche mniejsze i wężej rozstawione od tylnich, tylko regulacja oparcia w gondoli mi nie pasuje, na najmniejszym stopniu i tak jest za wysoko jak dla mnie,lepsza regulacja była w x=landerze jak patrzyłam w sklepie ;) kupiłam go w styczniu i u mnie kosztował wtedy 1420zł,byłam chyba z miesiąc później w tym samym sklepie i kosztował już z 1500zł,a to dlatego, że by inny wzór ;)

espiro ma dobre recenzje w necie sama zastanawialam sie nad jego kupnem ale poniewaz w hurtowni go nie milei zdecydowalam sie na x-landera xq...