Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parmeliana

Czy to może być Plamienie implantacyjne ?

Polecane posty

Gość Parmeliana

Hej, dokładnie 7 dni PO stosunku (stosunek: 5 minut bez gumki, potem z gumką do samego końca, koniec w środku), w dni płodne, na 7 dni PRZED okresem, zauwazyłam jednorazową wydzielinę z pochwy: śluz z niteczkami krwi. Czy to może być plamienie implantacyjne ? Które właśnie tak się pojawia (6-7 dni po stosunku). Szanse na ciąże są chyba znikome przy użyciu gumki (te kilka minut bez gumki raczej nie stanowią zagrożenia) ? PS. Nie panikuję, tylko pytam. Utwierdzicie mnie w moim przekonaniu :D Bardzo proszę.

Gość Taki tak źle
Hmmm... Zależy w jaki dzień cyklu współżyłaś ; p Ponoć to plamienie pojawia się tak tydzień po owulacji/ zapłodnieniu i jest kilka plamek krwi i nic więcej.. niestety nie mogę Ci powiedzieć czy na pewno. Ale szanse na ciążę są znikome ; )

Hmmm... Zależy w jaki dzień cyklu współżyłaś ; p Ponoć to plamienie pojawia się tak tydzień po owulacji/ zapłodnieniu i jest kilka plamek krwi i nic więcej.. niestety nie mogę Ci powiedzieć czy na pewno. Ale szanse na ciążę są znikome ; )

Gość Karolinalina
oj w to 5 min też mogłaś zajść w ciążę :) szansa nie jest znikoma tylko b.duża. Skąd pewność do dni płodnych? Przecież to tylko w 100% lekarz może ustalić , w 98% testy owulacyjne np tester Afrodyta, którego sama używam.

Gość Parmeliana
Tak i tak źle -> współżyłam w 15 dc, cykle mam 30-31 dniowe. Nie mierzę temp. więc nie wiem dokładnie kiedy były dni płodne (tak na oko pisałam) Karolinalina -> teoretycznie mogłam w 5 min ;) Chyba troche jednak przesadzasz, B duża szansa? Bez wytrysku ? Nawet z wytryskiem szanse czasami sa male ;) Tyle dziewczyn nie może zajśc w ciąże. Dni płodne to tak na oko ;) wiem, że tylko testy albo temperatura czy lekarz. Ale ja nie mam ochoty się w to bawić ;) Więc napisałam tak, hipotetycznie... Ma ktoś jeszcze jakies sugestie ? :)

Gość fikimikifiki
Owszem, ja mam sugestie :) Według mnie zawsze, niezależnie czy używa się gumek czy nie wypadałoby wiedzieć kiedy ma się dni płodne i wtedy po prostu bardziej uważać. Jeśli kobieta nie potrafi samodzielnie określić owulacji i dni płodnych dostępne są przecież monitory cyklu do własnego stosowania, np cyclotest czy Lady comp, niestety ten drugi jest bardzo drogi