Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aisaisa

mąż wymyślił imię dla chłopca-Lucjan,masakra!!

Polecane posty

Gość aisaisa

moj genialny mąż wymyślił imie dla chlopca Lucjan, ja sie kategorycznie nie zgadzam jakie macie propozycje na imie dla chlopca, dla dziewczynki tez chetnie wyslucham

Gość aisaisa
ooo Antoś fajnie:)dzięki:)

Dla mnie to śliczne, oryginalne imię. Też tak chciałam nazwać syna, ale mąż był za tym średnio.

Gość Mamiszka
To pogadaj z mężem, nie z nami,matko. Mąż wymyślił imie, a Ty na kafe lecisz, zamiast wejść w spis imion żeńskich i męskich i wybrać jakieś,jakie Tobie odpowiada. To sama nie umiesz przejrzeć imion, jakie są do wyboru ?

Gość Mamiszka
Nie rozumiem jak można wybierać imię pytając o opinię ludzi na kafeterii. Imie wybiera się według własnych gustów i upodobań. Nie podoba Ci się Łucjan, wejdź w google, wpisz "imiona męskie" i będziesz mieć cały spis, coś sobie wybierzesz. To chyba lepsze niż pytać złośliwych forumowiczek o zdanie.

Gość FabianiMonika23
Mamiszka,debilu..nie Łucjan tylko Lucjan....ja pierdole, odrozniac L od Ł cie w szkole specjalnej nie nauczyli?? i jak ci sie nie podoba pytanie i topik autorki to wypad..idz memlac na topiku staraczek:D

Gość Mamiszka
nie muszę iść na topic dla staraczek, bo się nie staram o dziecko. Daję Wam tylko do zrozumienia,że zakładanie takich tematów jest niemądre, nie ważne, czy chodzi o imię Łucjan, Lucjan , Błażej czy Alan. A Wy nawet konetkstu mojej wypowiedzi nie rozumiecie, bo czepiacie się o L zamiast Ł, jakby to było nie wiem jak ważne.

mamiszka,a co ci taki topik przeszkadza? nie podoba sie-nie wchodz,nie czytaj, nie pisz:O Uwazasz ze lepsze sa topiki pt"kochalam sie wczoraj z moim facetem,czy moge dzis sprawdzic czy jestem w ciazy"?? Bo jakos przyszlas narzekac tu,wiec jak widac takie ci nie przeszkadzaja:O

Gość Mamiszka
Co za wąskie myślenie, po tym, że weszłam na ten temat stwierdziła,że tematy o staraniach mi nie przeszkadzają ! Ale skork Tobie ten temat o imionach nie przeszkadza, to nie dziwię się, że masz tak wąskie myślenie.

Nie, nie przeszkadzami wyobraz sobie,tak jak zaden inny topik gdzie nie siedza zlosliwe jedze, ktore wstaja rano tylko po to zeby siasc i narzekac:O

Gość tup tup tup...
Mamiszka, okres masz?

Oh kobietki nie wzklocajcie sie bo nie warto kazdy ma swoje poglady i predzej czy pozniej zawsze do sprzeczek dojdzie trzeba akceptowac wypowiedzi innych , to co mysla i co im pasuje ile osob tyle pogladow

Ja akurat nie uważam, żeby zakładanie takiego topiku bylo nie mądre. Owszem, można poszukać w google imiona, ale tam też w tych "księgach imion" wszystkich się nie znajdzie. Przecież autorka wcale nie musi nazwać tak, jak my jej tu napiszemy, ale może akurat ktoś podsunie jej świetne imię. Ja bardzo liczyłam na dziewczynkę- miała być Oliwia,lecz los nam spłatał figla. Przez 5 miesięcy szukałam imienia dla chłopca i na nic nie mogłam się zdecydować. W końcu mały się urodził i zaczeliśmy rozważać pomiędzy Danielem a Dawidem. A i tak dopiero w drodze ze szpitala do domu zadecydowaliśmy, że bedzie Daniel (chociaż minęły 4 miesiące moja mama do dziś nie może przeboleć jak mogliśmy nazwać dziecko "jelen" ;)). Autorko- jak Twój mąż tak bardzo się uparł to broń boże nie puszczaj go samego do USC ;). Albo może pójdźcie na kompromis i niech Lucjan ma na drugie?- chłop będzie zadowolony, a drugie imię ma się zazwyczaj wyłącznie w dokumentach i mało kto o nim wie :)

ola i trafilas dobra wypowiedz masz racje zawsze mozna dac na drugie jest kompromis i kazda ze stron jest zadowolona

My z mężem zamierzamy dać synowi na imię Czesio. Wiele osób miało dziwne miny na poczatku, teraz kiedy juz kilka miesiecy mowimy do brzucha po imieniu wszyscy się przyzwyczaili, i juz wiedzą że to Czesio jest w brzuchu a nie ktoś inny :) Teraz raptem wszystkim sie podoba :)

My z mężem zamierzamy dać synowi na imię Czesio. Wiele osób miało dziwne miny na poczatku, teraz kiedy juz kilka miesiecy mowimy do brzucha po imieniu wszyscy się przyzwyczaili, i juz wiedzą że to Czesio jest w brzuchu a nie ktoś inny :) Teraz raptem wszystkim sie podoba :)

Gość aisaisa
Ola, super pomysł mi podsunełaś!!! na drugie będzie Lucuś Dziękuję:)

Gość dziewieciomiesieczniak i ciaza
moj syn ma na imie szymon podoba mi sie tez antos filip mateusz a dla dziewczynki hania marysia michalinka zosia zuzia

Gość Lucusia ukochana
To napiękniejsze imię na świecie!! Lucjan, Lucuś, Luciu, Lucjanek, Lulu itp tylko nie brzmi Lucek