Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SieUkrywam.

HPV - czy moge to miec? Objawy...

Polecane posty

Gość SieUkrywam.

Przyznam ze nie bylam jako nastolatka taka pobozna. Zaliczylam oralnie jakies 300 facetow,a sex mialam z ok 25. To byla moja obsesja. W roku 2004 spalam z pewnym kolesiem i miesiac po seksie na ramieniu pojawily sie male bable na ksztalt kolka. Swedzialo troche. I od tamtej pory regularnie co miesiac pojawia sie na prawym ramieniu,prawym udzie i prawym kolanie. Polpasiec odpada. Bylam u lekarki,stwierdzila ze to opryszczka i ze nawet i 2 lata moze ona byc. Minelo 7,tyle ze juz tego nie smaruje mascia na opryszczke bo mi sie nie chce.. Co dziwne w czasie ciazy zniklo to,a dzien po porodzie znow sie pojawilo. Czy to moze byc hpv? Na razie nie stac mnie na lekarza. W okolicach narzadow nic nie mam.

Gość ckpolina
55zl-badanie krwi na hpv w laboratorium.

Gość SieUkrywam.
Bedac w Pl zrobilam badanie tylko na Hiv,bo sadzilam ze to jest najgorsza choroba. O hpv wtedy nie slyszalam. Czy robiac badanie na hiv moga wykryc hpv i powiadomic pacjentke czy nie musza tego robic?

Gość ckpolina
To sapewnie inne badania -w kierunku chorob watroby.Marskosc watroby jest od tego.

Gość SieUkrywam.
Od hpv jest marskosc watroby??!!? ;/

to bardziej na HIV wygląda a nie HPV. HPV to miałabyś złą cytologię, jakieś upławy itd, a nie bąble :(

coś wam się pokićkało:( HPV to wirus brodawczaka ludzkiego, powodującego raka szyjki mcicy. Podczas seksu można się zarazić zapaleniem wątroby typu c WZW C i wtedy badania wątrobowe. A HIV to Aids..

Gość SieUkrywam.
Ale na hiv juz bylam badana i nie mam tego

Gość no przy takim przebiegu
tam podmień na: mojebadania i wklej do paska adresu.

Gość no przy takim przebiegu
mo j.e.b.adania co za durne filtry!:o

Gość SieUkrywam.
Rok temu mialam oddac jajeczka i nie pobrano mi ich bo cos w szyjce przy badaniu wyszlo,jakis guzek czy narosl. Mialam we wlasnym zakresie to zbadac,ale brak kasy. U mnie w rodzinie duzo osob mialo nadzerke,bezplodnosc,polipy a nawet usuwano macice. Moze to dziedziczne,a moze przez hpv? ;/ Wmawiam sobie ze to moze od ostrego przedmiotu ktorym kiedys sie zabawialam i dostalam krwotoku

Gość dla chlopca jednak wskazane
noooo... i na to provo dalam sie nabrac:D ech...

Gość SieUkrywam.
Jakie prowo? Chyba poszukam jednak tu jakiejs przychodni i sie popytam po ile maja tu takie badania. Jak myslicie przyjma obcokrajowca ktory nie ma kartoteki ani nic z tych rzeczy? Nie znam sie na tym