Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona23

jaskółka w domu

Polecane posty

Hej proszę pomóżcie mi. Dziś przed południem przez drzwi wejściowe kilka razy wlatywały i wylatywały dwie jaskółki. Potem znów wleciały i poleciały do łazienki gdzie chciały wylecieć przez okno ale było zamknięte. Otworzyłam jedna wyleciała druga usiadła ale jak przeczytałam, że niektórzy pisali, że zwiastują śmierć przestraszyłam się i ja ruszyłam i wyleciała. Teraz się bardzo boje co to oznacza i nie wiem co myśleć;(((((. Proszę pomóżcie mi;(((((.

Nie martw się, u mnie też wlatują często- póki co nic się nie dzieje:)

Gość Mam dola:(
No a ja wlasnie slyszalam, ze jaskółki zwiastują szczęście. Nie przejmuj sie tym

Gość już wam wyjaśniam
dobrze ze nie gołąb :D

Gość szczęśliwa Ulasia
Witajcie, do mnie dziś wleciała jaskólka pokrążyła po pokoju i zawróciła spowrotem przez okno balkonowe. Zapytałam więc koleżanki co to oznacza też odpowiedziała że nieszczęście. Ale weszłam na wasze forum i popijając czerwone winko dozłyśmy do wniosku, że rozbawiliście nas do rozpuku, bowiem jaskółka w domu to oznaka szczęśćia, właśnie czekam na 3 sprawę rozwodową wieć a nóż widelen za kilka dni będę po wszystkim sczęśliwą rozwódką :):) powodzenia dla wszystkich rozwodzących się i pełno jaskółek w mieszkaniu :):):)