Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefgh89

chlopak mnei obraza... i inne problemy...

Polecane posty

Gość abcdefgh89

doradzcie mi co mam o tym wszystkim sadzic... jstem z moim chlopakiem juz dwa lata ja mam lat 22 on 28. ja jestem studentka, on jest na stazu w szpitalu (lekarz). niby wsyztko jest ok ale: 1) od jakiegos czasu ciagle powtarza ze jestem gruba i powennam sie za siebie wziasc ( mam 177 i waze 58 kg, fakt mam boczki ale nikt mi nigdy nie powiedzial ze jestem gruba!) 2) caly czas obraza mnie w klotniach mowiac ze jestem tepa, glupia itp... 3) NIECHCE SIE ZE MNA KOCHAC JUZ OD KILKU MIESIECY. robimy to raz na 2-miesiace ( tlumaczy to tym ze on juz tak ma. ze mial tak z kazda dziewczyna z ktora byl ze na poczatku chcialo mu sie bardziej a pozniej juz nie. i woli sie tylko przytulac. a jak mi nie pasuje to moge sobie znalezc jakiegos innego "ogiera") 4) ostatnio znalazlam u niego smsa w ktorym pytal sie kolegi czy widzial na jakims wyjezdzie fajne "dupeczki" ( spytalam sie go o co chodzi z tym sms'em. powiedzial ze tak poprostu chcial zagaic do kolegi bo ten kolega ciagle nawija o tym jakie laski widzial) 5) raz mowi ze mnie kocha raz ze sam jzu nie wie. ze trzyma go przymnie - moje dobre serce. reasumujac nie mam zielonego pojecia czy wierzyc w jego milosc. rozmawialm z nim juz milion razy na temat tego co mnie boli, dlaczego tak jest, ze nie ejstem pewna przez to wszystko co do jego uczuc. to on albo to olewa... albo mowi ze to moja wina... albo po glebszych przemysleniach przeprasza mnie i mowie ze juz tak nie bedzie. oczywiscie biore pod uwage to ze ja tez nie jestem swieta i moje zachowanie moze go czasami denerwowac ale nigdy nie obrazalam go, nigdy nie twierdzialm ze juz go nie kocham... nigdy nie uzywalam jego slabych pk zbey mu dopiec. co wy o tym sadzicie?

Gość Małoszka
1) zostaw debila 2) zostaw debila 3) zostaw debila 4) zostaw debila 5) zostaw debila Co o tym sądzę? Ze to debil z kompleksami wyzywajacy sie na Tobie. Uciekaj poki mozesz.

Gość Ciemnooka szatynka,:)
olej kretyna:)

Gość 675rvhjvg6r46
ja miałam podobnie, po prostu to bezjajeczny prostak który nie potrafi wyjść z twarzą, więc szuka powodów abyś to Ty go zostawiła, co polecam zrobić - szybko - bo taką miłość to z palcem w dupie naszukasz ;)

Gość abcdefgh89
dodam ze juz nie raz w klotni ze mna zrywal, mowil ze to koniec... ale jak emocje opadly to przepraszal i twierdzil ze nie mógłby beze mnie zyc ( cos w tym stylu)...

Gość Zinnka
Nie masz dziewczyno kompletnie godnosci, skoro jestes nadal z kims, kto cie tak traktuje. Jak sie pozniej dziwic, ze faceci maja kiepskie zdanie o kobietach.

Gość czerwone kolare
tak tak żyć bez Ciebie nie może :P kocha Cię i z tej miłości Cię obraża i Tobą pomiata:P "oczywiscie biore pod uwage to ze ja tez nie jestem swieta i moje zachowanie moze go czasami denerwowac" ooo to jest najlepsze!!! :D Już Ci wmówił, że wszystko Twoja wina:D dzizas, skończ z dupkiem i znajdź sobie normalnego faceta!!!

Gość Owca z bezowca
To zakompleksiony dupek zostaw go bo Sibir zycie zmarnujesz

Gość zgaga20
rzadko komukolwiek doradzam na tym forum zeby sie rozstal z partnerem, bo to tylko latwo tak powiedzic, ale teraz Ci mowie rzuc go! po pierwsze jestes jeszcze mloda, wiec nie musisz sie martwic ze zostaniesz sama. on jest juz pod trzydziestke prawie wiec szuka statecznej kobiety. po drugie NA PEWNO nie jestes gruba. przy Twoim wzroscie wazac 58 kg to wyobrazam sobie ciebie jako chuda i na prawde zgrabna dziewczyne! po trzecie facet powinien miec do ciebie szacunek, no bo jak moze cie wyzywac od tepych czy glupich? po czwarte wydaje mi sie ze macie roznice jesli chodzi o czestotliwosc wspolzycia. jesli jemu wystarcza raz na 2miesiace a Ty bys chciala powiedzmy raz w tygodniu, no to nie jestescie dopasowani. a jemu sie nie odwidzi po slubie. rozumiem ze moze miec stresujaca prace (lekarz w koncu), ale to sama sie musisz zastanowic jak wazny jest dla ciebie seks w zwiazku i czy bylabys w stanie zrezygnowac ze zblizen dla swojego partnera. po piate jesli ci facet mowi ze nie wie czy cie kocha. to ja po prostu nie rozumiem tego.

Gość singurlair
facet jej nie kocha, po co te cale analizy. Nie kocha i tyle.

Gość zgaga20
Singurlair... no nie kocha jej, ale te analizy sa po to zeby ona to dostrzegla w koncu ;)

Gość kirek1122222
albo słabo sie ruchasz albo jestes naprawde głupia :) moim zdaniem obydwie rzeczy :)

Gość kurosava
prowo, albo faktycznie jestes tępa