Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingaaaaa

co zamiast wkładek higienicznych

Polecane posty

Gość ingaaaaa

poradźcie co zamiast wkładek?? dotąd nie znalazłam odpowiednich dla siebie...chodzi o to żeby przepuszczały powietrze....w takie upały mam niestety nie tylko podrażnioną skórę, dyskomfort ale łapię różne infekcje...

Gość jestem happy,a co:)
łapiesz infekcje wlasnie dlatego,ze nosisz wkladki...kup zwykle bawelniane majtki,dobry plyn do higieny intymnej-np.lactacyd i tyle:)

Gość ingaaaaa
bieliznę noszę tylko bawełnianą, płyn lactacyd . czy jest jakaś inna alternatywa dla wkładek?

Gość 1000lala1000
Ja na Twoim miejscu bym zrezygnowała z jakichkolwiek płynów do higieny- one wcale nie sa takie dobre i lekarze zazwyczaj je odradzają. Ja tez miałam skłonność do infekcji, odstwaiłąm płyny i myję się tylko wodą- ona nie zmienia mi ph i wszystko jest si od 2 lat, awcześniej co chwilę coś...

Gość ingaaaaa
ale jak mam się umyć samą wodą????wytłumaczcie mi proszę bo nie kumam

Gość ingaaaaa
czy po takim myciu można się czuć czysto????

Gość a Ty chętnie
lactacyd jest rewelacyjny, tez polecam

Gość a Ty chętnie
mi też pasował płyn do higieny intymnej perfecta mama

Gość opolecam Ci
SZARE MYDŁO I WATE:)

Gość ingaaaaa
myślałam nad szarym mydłem ale gdzie kupić takie prawdziwe szare mydło?

Gość a Ty chętnie
linki nie działają wpisz w google biały jeleń pollena orzeszów

Gość LunaLunaLuna
szare mydlo?? w zyciu, dziewczyno! szare mydlo ma odczyn zasadowy,a to sprzyja rozwjowi bakterii:O

Ja jednak jak biorę tabletki i w ciąży potrzebuję płynu do higieny intymnej. A wkładek używałam tylko w ciąży bo cały czas "mokro" miałam- dobre są z Biedronki, w różowym dużym pudle, bo są bawełniane, bez siatki- kiedyś jak mi się skończyły i kupiłam droższe, ale sztuczne to momentalnie złapałam infekcję... Ale na co dzień (poza ciążą) nie widzę potrzeby noszenia wkładek, bo po co?

Gość gość
nie używam wkładek higienicznych poza okresem , dla higieny między okresami używam watę

Gość gość
Ja tez wyrzucilam wkladki i plyn do hig intymnej. Nareszcie mam spokoj z infekcjami. Myje sie sama woda i na koniec podmywam sie 1 lyz octu jablkowego i pol litra cieplej wody. Juz lata nic mnie nie lapie a wczesniej leczylam sie caly czas.

Gość gość
gość dziś ależ musisz śmierdzieć...

Gość gość
nigdy nie używałam jakichś wkładek , zawsze i codziennie oprócz miesiączki wolę watę w majtkach

Gość gość
Czy Wy macie uplawy ze te wkladki Wam tak potrzebne?Ja wkladek nie uzywam.Nie mam takiej potrzeby.W czasie miesiaczki podpaski i tampony i wsio.

Gość gość
Mam ten sam kłopot. Ciągle łapie infekcje. Wkładki czy bez wkladek,mydlo czy laktacyd.. Po chwili wszystko wraca.

Gość gość
Nie płynem intymnym lecz szarym mydłem! A tampony powodują stany zapalne!

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w pierwszym tygodniu pracy, a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to  Wejdź na poniższą stronę http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek i zapisz się a dostaniesz wszystkie informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
ja odkad przestalam nosic wkladki przestalam miec ciagle infekcje intymne. Teraz w ogole nie nosze wkladek tylko bawelniane majtki i nie leje sie ze mnie ten sluz jak wczesniej. Serio pisze.

Gość gość
tez uzywam octu jablkowego i wody do podmywania i nie smierdzę. ;) Bardzo dobry sposob na utrzymanie higieny intymnej bez chemii ktora nam szkodzi.