Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa mama...21

Dziwny kształt brzucha 9 miesiąc

Polecane posty

Gość ciekawa mama...21

Witam Niewiem czy to calkiem normalne, czy to moje jakies wymysły, ale moj brzuch ostatnio ma dziwny ksztalt, tzn.opadl gdzies okolo 36 tygodnia i od tego czasu wyczuwam jakby puste miejsce przy pępku oraz pod nim,taka jakby zapaść w dotyku ,żadnego napięcia skóry tylko zwykły, że tak powiem flaczek...:) powyżej jest napięty twardy, caly czas wyczuwam rowniez ruchy dziecka, czy jest mozliwe zeby dzidzius przybral taka pozycje, ze w danym miejscu go poprostu niema? aha i mam jeszcze jedno pytanie osttnio od jakiegos tygodnia wydziela mi sie białawy śluz wodnisty, po troszku szczegolnie w nocy rano, odrywam go na majtkack, no i często ostatnio się wyprozniam nawet kilka razy dziennie, mial ktos podobnie?

Gość zaszłaś w ciążę nie mając
nawet podstawowej wiedzy na te tematy? :O

Gość ciekawa mama...21
cos konkrtenego masz na mysli, bo zadnej porady na razie nie udzielilas?

Gość zona zazdrosnika
Dziwna to ty jestes jakas. Dziecko juz jest duze wiec przybiera rozne pozycje w lonie matki, Nie powinno Cie to dziwic, wkoncu niebawem urodzisz!!

Gość o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestes przed porodem czubie.

Gość ręce opadająąąąąąąąąą
takie idiotki się rozmnażają i jeszcze pyskują, że komuś może się nie chcieć rozpisywać o rzeczach oczywistych :O

Gość ciekawa mama...21
z tego jakie informacje posiadam , i z tego co lekarz mowi ciaza trwa 40 tygodni, wiec chyba wiem ,ze jestem przed porodem. Zastanawia mnie tylko, czy ktos mial podobne ulozenie dziecka, i czul podobnie puste miejsce w brzuchu.... odnosnie tego wyprozniania i śluzu,...chcialam popsrostu sie dowiedziec czy u kogos byla to oznaka porodu...tyle niewiem co w tym dziwnego

Gość ciekawa mama...21
nie ma co z wami dyskutowac, widze ,ze tu same dziewczyny po ginekologii, wiec szkoda, zebym zabierala wasz cenny czas na swoje błahe problemy. Co z tego , ze to forum dla kobiet w ciazy, matek i ,ze takie pytanie sie zdarzaja moze i glupie, ale kazda kobieta w ciazy odczuwa pwene watpliwosci i wolala by je rozwiac,ale niestety na tym forum sie nie da pozatym zdziwila by cie wiedza jaka posiadam w tym zakresie,ale nie ma sensu sie nia tutaj dzielic, przeciez wy ciecie juz wszystko

Gość trzeba było myśleć wcześniej
"odnosnie tego wyprozniania i śluzu,...chcialam popsrostu sie dowiedziec czy u kogos byla to oznaka porodu...tyle niewiem co w tym dziwnego" To w tym dziwnego, że to tak samo, jakbyś zapytała, czy dziecko poczęło się od seksu :O Pytasz o rzeczy tak podstawowe i oczywiste, że aż wstyd!

Gość a co ty kurde wszystkie
rozumy pozjadalas? idiotka. Dziewczyna normalnie sie pyta. Ja nie mialam niczego podobnego o czym pisze autorka. A jesli chodzi o czeste wyproznianie - to tak u mnie byla to oznaka porodu. Urodzilam w 38 tc.

Gość idiotka to ta która tego
nie wie :O ale już znalazłaś podobną sobie tępą patologię, zatem

Gość ciekawa mama...21
skoro twoim zdaniem jestem taka glupia, to po co ze mna z dyskusje wchodzisz, juz ci powiedzialam nie czytaj nie udzielaj sie bedziesz miala mniej zmartwien, ze tyle idiotow jest na tym swiecie

Gość ciekawa mama...21
skoro twoim zdaniem jestem taka glupia, to po co ze mna z dyskusje wchodzisz, juz ci powiedzialam nie czytaj nie udzielaj sie bedziesz miala mniej zmartwien, ze tyle idiotow jest na tym swiecie

ciekawa mama 21 nie przejmuj sie komentarzami , ksztalt brzucha to normalne w tym tygodniu ciazy maluszek szykuje sie do porodu , jezeli chodzi o uplawy to tez sa naturalne w ciazy (wyjatek, zolte, podbarwione krwia ,zielone) trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie

Gość amelia1982
Mam te samo pytanie dotyczace wygladu mojego brzuszka i tez sie marwie-(.A co do innych komentarzy -poziom wypowiedzi zerowy!!!! Przypadkiem sie tu znalazlam szukajac jakis informacji na temat dziwnego ksztaltu wokul pepka i jestem w szoku ze ludzie maja czas na wyzwiska na forach i bezsensownych odpowiedziach.No ale coz poziom wypowiedzi mowi sam za siebie.Pozdrawiam rowniesz bezczelnych na tym forum i szczesliwego rozwiazania-)

Gość gość nowy
pewnie chodzi o zmianę ułorzenia dziecka przed porodem :)