Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizabethaa

Lepszy przystojniak do seksu, niż wierny brzydal do stałego związku

Polecane posty

Gość Elizabethaa

nie oszukujmy się na co nam faceci brzydcy? - lepiej być singielka, i mieć sex z pięknym facetem, od czasu do czasu. dziecko z takiego sexu będzie śliczne. Nawet jeżeli nie będzie miało ojca, to i tak ładna twarz załatwi za niego dużo w zyciu.

Gość Remeks1111
Nawet jak bedzie dziecko ladne,to nie zmienia faktu ze bedzie tak glupie jak TY!

Gość duzo w ty,m prawdy
zawsze zdradzam męza z ładnymi chłopakami

Gość Rokstar1
zgadzam sie ja rowniez brzydze sie slubów , nie akceptuje malżenstw ;)

Gość marcooo
jezuuuuu....jak mi Ciebie żal...

Gość Rokstar1
Jezusa nie ma , robale go zeżarly

Gość poglądy nastolatki
Atrakcyjnosc mija zawsze, chociazbym nie wiesz jak dbała o siebie i nie wiem ile kasy wydała na chirurga plastycznego. Teraz jesteś młodym pustakiem, ale przeminie twoja uroda i mam nadzieje zmadrzejesz i bedzie ci dane być w stałym zwiazku, z facetem, którego bedziesz kochała ponad zycie, bo wtedy nic się nie liczy, ani to,ze urósł brzuszek ani to,że wypadek/choroba zabrała urodę. czas szyko leci i może twój przyszły maż powie "po co mi stara baba"?

Gość aleeeg
a mi sie podobaja czasami brzydale :p

Gość Niestety cos wtym jest
ja brzydkiego nie chcę :)

mało kto chce ale chodzi o tą głupią rozwiązłość, kiedyś urodę stracisz i kto cię przytuli jak będziesz stara? właściwie po co ja gadam, i tak pewne rzeczy kiedyś zrozumiesz

Gość po skończeniu 33 lat zmienisz
zdanie jak każda baba

Gość Niestety cos wtym jest
po skończeniu 33 lat zmienisz własnie nie, po 33 roku życia aspiracje kobiet rosną. Wtedy porzucają męzów, zabierają dzieci i szukaja nowych wrażeń z nowymi facetami

Gość asiakasiaaaa
a ja wole przecietnego,a nawet brzydkiego (coz ja mam specyficzny gust) ale takiego co bedzie przy mnie i swiata poza mna nie widzi :-D a autorka to debilizm w calej krasie :-P

Gość dobry sex nie jest
tylko kwestią tego czy facet wygląda jak z okładki. Bardziej chemii i zauroczenia, a do tego starczy to coś a nie tylko kaloryfer na brzuchu.

Gość dobry sex nie jest
tylko kwestią tego czy facet wygląda jak z okładki. Bardziej chemii i zauroczenia, a do tego starczy to coś a nie tylko kaloryfer na brzuchu.

Gość taka tam żona
lepszy ten co ma dobre serce i ten którego pokochasz, ja akurat jestem szczęściarą bo mam przystojnego męża, bardzo dobrego w seksie i wiernego. Więc dojrzej i czekaj na tego jedynego

Gość nie zgodzę się,
że młodość mija i co wtedy , że co koniec ? Nie ma co się oszukiwać, kobiety wyglądają rewelacyjnie nawet po 60-tce. A tak na poważnie, absolutnie nie ma racji bytu twierdzenie, że przystojniak jest lepszym kochankiem, czy odwrotnie brzydal jest w te klocki kiepski. Nie raz się czyta, że przystojniak to zazwyczaj EXSRESSO, że zrobi swoje i cześć, co innego brzydal jest delikatny czuły i w łóżku kozak.

Gość no baaaaaaaaaa
"Lepszy przystojniak do seksu, niż wierny brzydal do stałego związku" oczywiście :) zgadzam sie

Gość NO TAK TYPOWE...
Jesli piszesz o sex'ie z pieknymi mezczyznami i ze z tego moze ladne dzecko wyjsc ... to znaczy ze prezarwatywa jest ci obca... Powodzenia wiec zycze ... a od czasu do czasu proponuje zbadac sie na choroby przenoszone droga pluciowa... ty oczywiscie jestes mi obojetna (bo glupota zawsze byla mi obojetna) ale ci piekni mezczyzni moga byc przez ciebie zarazani ... nie mowie tu tylko o AIDS, HIV ... al sa tez inne choroby np chlamydia ... ktora zdarza sie ze prowadzi do bezplodnosci (wiec ci piekni mezczyzni jednak ci pieknego dzidiusia nie zrobia) jak i do raka narzadow rodnych.

Gość desamparada
Wybaczcie ale uroda pomaga w życiu i ja to wiem w szkole wierzono mi czasem na ładne oczy i jak jeszcze byłam do tego chora to wszyscy byli do mnie mili i mi współczuli są nawet badania ,potwierdzające ,że jeśli idą na rozmowę kwalifikacyjną atrakcyjny facet fizycznie i brzydal do większe szanse na przystojny mężczyzna

Gość Elizabethaa
Czy jeszcze coś?.

Gość Anielica złośnica 83
A brzydal to taki, który mi się nie podoba? czy ogólnie nie podoba się większości ? Bo jak ja go uważam za brzydala tzn. coś mnie w nim odrzuca to w życiu bym z takim nie była :-P Wtedy bez analizowania..tylko seks z przystojniakiem ;)

Gość tadio
toczy dziecko urodzi się ładne zależy od urody matki dziecka to po nim przejmuje urodę ojciec przekazuje mu zupełnie co innego.

Gość Elizabethaafa
yeyeyew

Gość Dlatego jestem sam w wieku 30
lat bo jestem brzydalem, choćbym nie wiem jak się starał i co robił każda leje na mnie ciepłym moczem. Poza tym w tym wieku to już chyba desperacja bo nawet konto na sympatii założyłem nie wiem w sumie po co, bo każda mi daje kopa po pierwszej randce.

Gość masz dziewczyno rację
w końcu od ładnego przyjemniej hiv złapać ,, tak od czasu do czasu"