Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwww

Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w okresie dni płodnych.

Polecane posty

Gość ola155
NO A KIEDY MASZ DOSTAC OKRES???

Gość dscsdcds
w jakiej sytuacji? bycia worem na spermę ? trzeba sie urodzić z takim kurewskim charakterem żeby sypiać z cudzym facetem. nie odzywaj sie kurwo do mnie. jestes godna jedynie splunięcia .

Gość wwwww
26 czerwca

Gość dscsdcds
kolejna głupia , która łapie cudzego na dziecko. czeka cię wielkie nieszczęście i będę sie z tego cieszyła. takie kochanki nigdy nie kończa dobrze psychicznie i potem są cięrpiętnicami i samotnymi matkami odrzuconymi przez środowisko. czego ci zyczę

Gość ola155
JEZELI MOWISZ ZE JA LAPIE CUDZEGO NA DZIECKO TO CZYTAJ UWAZNIE..... WWWW---- TO MASZ JESZCZE TROCHE CZASU... JA TYLKO 4-5 DNI HI HI

Gość wwwww
trzymam za ciebie kciucki, a ty za mnie ;p

Gość wwwww
trzymam za ciebie kciucki, a ty za mnie ;p

Gość ola155
OK TO BEDE TRZYMAC .... :))))

Gość ola155
A CO BYS WOLALA... ZAJSC W CIAZE CZY NIE ...

Gość wwwww
chcialabym miec z nim dziecko gdyby został ze mną.. a jak nie to nie chciala bym .. później się odezwie.

Gość ola155
OK TO JA TEZ SPADAM... JAK DZIS SIE NIE ODEZWE TO JUTRO NAPEWNO... BUZIACZKI...

Gość jak byly okolice dni plodnych
ola155 ==> podwyzszona temp. jest zawsze przed okresem, poniewaz zaraz po owu podnosi sie poziom progesteronu i jezeli dojdzie do zaplodnienia to ten hormon jest odpowiedzialny za to by ciaza sie utrzymala natomiast jezeli nie dojdzie do zaplodnienia poziom hormonu spada ( tak jak temp.) i przychodzi miesiaczka. Nie ma sensu zebys mierzyla teraz temp bo nie wiadomo jaka masz na poczatku cyklu, jezeli tym razem sie nie uda (mam nadzieje ze jednak tak;)) to zacznij mierzyc temp pierwszego dnia po zakonczeniu @. Ma to na celu sprawdzenie czy wystapi owulacja. Jezeli wystapi skok temp. i bedzie ona podwyzszona bedzie oznaczalo ze owu wystapila. Temp powinno sie mierzyc codziennie o tej samej godz. +/-15min i tym samym termometrem.

Gość jak byly okolice dni plodnych
Nie reagujcie na te wpisy bo jak odpisujecie to dziecko ma wieksza frajde. Najlepiej olac ;)

Gość ola155
dziekuje bardzo za odpowiedz... martwi mnie tylko ten bol brzucha na dole i slabe zawroty glowy...

hej dziewczyny zrobilam test i wyszla mi jedna bardzo widoczna kreska a druga bardzo slobo widoczna.. nie wiem co o tym sadzic moze mi sie udalo:)))))))))))))))))

Gość halinkamalinka
podobno nawet bladziutka kreseczka jest potwierdzeniem ciązy ;)

moim zdaniem trafiłas idealnie w najbardziej płodny czas i teraz zostaje czekac

Gość halinkamalinka
ja też czekam do dnia @. W dni płodne zaszalelismy, mój K nie wie czy zdążył wyciągnąć a po za tym skończył na moich wargach sromowych... jak się dotknełam tam to byłam w spermie... jak myślicie, moge być w ciązy?

Gość wwwww
ola155 gratuluje!!!!! Kurcze, a mnie dziś mdli! Pewnie z nerwów! Dziękuję bardzo za kalendarzyk. Czy on się sprawdza?? jak tak to faktycznie ...

No narazie nie bede sie cieszyc... ide kupic pozniej jeszcze jeden test i zostawie go na pozniej:))) poczekam czy okres przyjdzie ... choc nie chce by sie pojawil

kalendarzyk oki, jak sama chcesz sobie wpisac date okresu i cykl to wklep w google net mama kalendarz owulacyjny

olcia1551 według nie na 99% jestes w ciazy bo nawet najbledzsza druga kreska swiadczy o ciazy a okresu brak

Test najbardziej wiarygodny jest w dniu spodziewanej miesiaczki albo 14 dni po stosunku, ja czekam do 22.06 czy dostane

Ja mam dostac 19 i zobaczymy poniewaz mam rozregulowany cykl wiec nie wiem dokladnie kiedy ma przyjsc.. w marcu mialam 10 a w kwietniu mialam 9 a w maju mialam15 wiec teraz to nie wiem kiedy mam dostac

Gość wwwww
ja chciałam już jutro zrobić test, ale chyba to za wcześnie?? Jest szansa że coś wykryje?? Kolezanka mówi, że mam jutro zrobić i koniec kropka.

Gość a co tu jeszcze niejasne?
wwww-chcesz robić test po dwóch dniach?? Nie wyjdzie. Najwcześniej po 2 tyg. od stosunku.

Gość a co tu jeszcze niejasne?
no korekta -po 3 dniach

Gość wwwww
kumpela mi to powtarza zrób test wyjdzie.. I dlatego się pytam.. Nie mam doświadczenia jestem młoda i dlatego pytam.