Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwww

Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w okresie dni płodnych.

Polecane posty

Gość wwwww
poczekaj do dni w którym zrobisz test. :)

wiem to juz tylko 4 dni ale mam takie przeczucie ze nic nie wyszło

Gość wwwww
a ja mam właśnie wrażenie, że wyszło mi.. ;(

Gość nieodpowiedzialnakobieta
Hej, ja też Nie wiem co mam robić, jestem w dość kłopotliwej sytuacji. Bylam blisko z moim chłopakiem i boje się , że moge zajsc w ciaze. Mam jeszcze szanse na tabletke 72 po ale czy moze mi ja wypisac normalny internista? I czy jest mozliwe zebym zaszla w ciaze jesli co prawde mialo to miejsce w dni plodne i bez zabezpieczenia ale on nie doszedl we mnie i to trawalo tylko chwile, doslownie pare pchniec. Wiem, ze bylo to bardzo nieodpowiedzialne zachowanie i strasznie zaluje.. alkohol i chwilowa utrata zdrowego myslenia mnie nie usprawiedliwia. Jednak bardzo sie martwie i nie wiem czy brac te pigulke? Blagam o pomoc.

Gość nieodpowiedzialnakobieta
Hej, ja też Nie wiem co mam robić, jestem w dość kłopotliwej sytuacji. Bylam blisko z moim chłopakiem i boje się , że moge zajsc w ciaze. Mam jeszcze szanse na tabletke 72 po ale czy moze mi ja wypisac normalny internista? I czy jest mozliwe zebym zaszla w ciaze jesli co prawde mialo to miejsce w dni plodne i bez zabezpieczenia ale on nie doszedl we mnie i to trawalo tylko chwile, doslownie pare pchniec. Wiem, ze bylo to bardzo nieodpowiedzialne zachowanie i strasznie zaluje.. alkohol i chwilowa utrata zdrowego myslenia mnie nie usprawiedliwia. Jednak bardzo sie martwie i nie wiem czy brac te pigulke? Blagam o pomoc.

Gość wwwww
pigułke wypisuje chyba ginekolog.. Jeżeli nie jesteś pewna to idz do ginekologa wykup w aptece i zarzyj.. :) ja niestety przegapiłam taką szanse.

Gość jummiiii
Pigułkę może przepisać każdy lekarz, nie tylko ginekolog. Nie każdy jednak będzie chciał ją przepisać (nawet gin może odmówić), dlatego warto miec sprawdzonych lekarzy, niż w momencie wpadki, kiedy każda godzina działa na naszą niekorzyść, latać po mieście i stresować się odmowami kolejnych lekarzy. Na wpadka.pl można znaleźć lekarza, który na 100% wypisze nam receptę, ponieważ wspólpracują oni z tym serwisem.

Gość Zakręcona :P - Ważne!!
Mam pytanie co prawda miesiączki spodziewam się w pt, ale czuję się trochę nieswojo. Normalnie przed okresem pobolewa mnie brzuch, piersi itp, a teraz nic, tylko piersi są trochę wyczulone... Po czytałam trochę na forum i zmierzyłam temp. , wynik to 37,2 , ale to może jakaś infekcja, co o tym myślicie? Po za tym czuję się osłabiona. Czasami zastanawiam się czy nie wykręcić nr do szefowej i nie poprosić o dzień wolny żeby się wyspać( bo na chwile obecną to nawet12h to mało). Strasznie denerwują mnie zapachy, które do tej pory odpowiadały mi bardziej niż inne np.kawa, grapefruity. Dziś mnie dosłownie odrzuciło od moich ulubionych perfum. Strasznie mnie mdli od lubianych przeze mnie zapachów. Powiem szczerze, że trochę po szaleliśmy z narzeczonym w dni płodne, ale sama nie jestem do końca pewna efektów bo, ani razu nie skończył we mnie i żeby jakiekolwiek objawy mieć tak szybko?? Co o tym sądzicie??

Gość ullkowska233
Czy któraś z Was moze w czasie starań o dziecko stosowała przed stosunkiem żel Pre Seed ? Czy słyszałyście moze o nim ?

Gość passiowa
Tak, to dopochwowy żel nawilżający dla par starających się o dziecko. I z tego co słyszałam rzeczywiscie jest wysoce skuteczny. Wiec zawsze mozna sprawdzić zwłaszcza jesli juz długo staramy sie o dziecko.

Gość pammmelka
A czy nie myśleliście o tym zeby moze jednak tez troszkę wziąć sie za naszych drogich meżczyzn i zmobilizowac ich do przyjmowania chociażby takich suplementów http://www.manforte.pl/

Gość nikolllase
No tak, wszystko dobrze ale powiedzcie mi jak namówic faceta na to zeby jednak zaczął przyjmowac taki suplement?

Gość agataagata23
Hej dziewczyny.......pisze bo kochalam sie z moim chlopakiem w ostatni dzien plodny cyklu, bez zabezpieczenia ale moj mezczyzna nie konczyl we mnie, odkad nie biore tabletek staram sie bardzo uwazac ale trafil sie nam taki dzien slabosci, bardzo nie chcialabym dziecka teraz...czy uwazacie ze nie mam sie czym martwic czy moze ryzyko jest spore?

Gość iworska_kk
Nikolase mysle ze mozesz tez tutaj namówic męza na przyjmowanie suplementu Fertimen. Ja uwazam ze od nich tez tutaj dużo zalezy.

Gość gość
ManForte i Fertimen to ta sama osoba :D I te odpowiedzi na ten temat w kolo rowniez.

Gość gość
Przy pelnym stosunku w dzien owulacji jezeli mezczyzna i kobieta sa zdrowi szanse na zajscie w ciaze to ok. 30% tak wiec mniej myslenia o zajsciu wiekszy luz i sie w konncu uda ;)

Gość golaka
mnie tez zastanawia prawdopodobienstwo na ciaze jesli uprawialam seks na niecale 3 dni przed owulacja, ktora wiem kiedy dokladnie mialam. maz "hodowal" plemniki przez 5 dni wiec powinny byc wtedy mocne:) w niedziele powinnam dostac okres, mam nadzieje ze tak sie nie stanie:) co do objawow to wiem ze na nie za wczesnie jednak mialam dziwne zdarzenie po samej owulacji gdzie na drugi dzien rano straszliwie zlapal mnie bol w jajnikach jak na okres, chcialam brac tabletke. mowilam o tym mojej ginekolog ktora stwierdzila ze mogloby to oznaczac ze cos tam zadzialalo:) kurcze tak bardzo chcialabym zobaczyc dwie kreseczki... a i jeszcze zastanawia mnie fakt ze na kilka dni przed okresem straszliwie bolaly mnie piersi , teraz odczuwal tylko lekki bol. znam swoj organizm bardzo dobrze. nigdy nie bralam tabletek anty, cykle mam jak w zegarku a owulacje odczuwam bolem jajnika. jesli teraz proba sie nie powiedzie to przy nastepnym cyklu bede sie kochac na 2 dni przed owu, a jesli to nie poskutkuje to w marcu uderzamy na dzien przed i w sama owulke:)

Cykle mam 30 dniowe. To był 5 dzień cyklu, jeszcze lekkie krwawienie. Odbyłam stosunek analny, wykorzystaliśmy też do tego oliwkę dla dzieci Bambino. Facet przez analnym seksem chyba doszedł już raz i po godzinie- dwóch odbyliśmy stosunek analny. Podczas stosunku jego członek kilka razy zsunął się i wszedł może na góra 1 cm do pochwy. Teraz wariuję, jest 6 dzień cyklu dziś. Pomocy, mogło się coś stać? Mi się wydaje, że nie, bo jednak potrzeba więcej starań o ciążę i dodatkowo 5 dzień to dzień niepłodny.

Gość lennkowska
Ja kupiłam mężowi ten wspomniany ManForte.No zobaczmy jakie da efekty, ale mysle ze moze byc tylko lepiej z moim mężem :)

Gość gość
A moze teraz warto jest też podac mężowi suplement ManForte na takie ogólne wzmocnienie. Bo przeciez w sumie o naszych facetów tez trzeba dbac.