Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkoorwiona kupujaca

wkurwiaja mnie na allegro sprzedawcy

Polecane posty

Gość wkoorwiona kupujaca

ktorzy nie wystawiaja komentarzy jak juz dostana swojego pozytywa - gbury jedne :/ ostatnio łaskawie wystawilam pewnemu pozytyw chociaz transakcja pozostawiala wiele do zyczenia - konkretnie czas realizacji mego zamowienia. ale dalam tego pozytywa niech maja - a oni mi nie wystawili 😠 mam ochote im napisac ublizajacy email :classic_cool:

Gość jbhjbu
przez takich wystawiaczy pozytywow nacielam sie juz pare razy na allegro. Nie wystawia sie pozytywa jeslo ktos na niego nie zasluguje:O

Gość RixoN
heh mnie tez coraz gorzej z tym allegro kiedys szlo tam cos kupic teraz juz sie nieda Nieruchomości Rzeszów ------- www.iangroup.net

Ja wystawiłam jeden negatywny komentarz (choć często przeprowadzam transakcję na Allegro). Mimo, że ja wypełniłam wszystkie obowiązki, sprzedawca odwdzięczył mi się tym samym (dzwoniłam, pisałam maile, w końcu napisałam wiadomość, że za tydzień wystawiam negatywa - zero odzewu). Wystawiłam negatyw, komentarz zwrotny dostałam w ciągu godziny

Gość wkoorwiona kupujaca
byla to dosc kosztowna rzecz i ja w koncu dostalam wiec glupio byloby dac negatywa aczkolwiek czekalam grubo ponad tydzien przepisowego czasu 😡 moja dobra wola tylko byla w tym ze moglam dac neutralny lub pozytywny no i im dalam bo przeprosili wszytsko pieknie ale kurwa mogliby z prostej grzecznosci sie tym samym odwdzieczyc bo z mojej strony nie bylo zadnych niedopatrzen :O a nie mam zbyt wielu komentarzy wiec kazdy sie liczy a przez takich gburow to juz koorwa jestes z 5 do tyłu :O

Gość wkoorwiona kupujaca
a no to tez dobre czasami taki cham sie nawet odwdzieczy negatywem za neutralny rzadko kiedy widzialam aby jakis sprzedawca byl uczciwy i wystawil pozytyw jesli sam dostal negatyw. moge sie zalozyc ze ci by mi tez wystawili neutralny chociaz z mojej strony wszytsko bylo bez zarzutu 😠 to wlasnie jest glupie uwazam ze najpierw sprzedawca powinien komentarz wystawiac albo ten kto ma wiecej komentarzy - takie powinny byc zasady bo tym chamom to ufac nie mozna :O

Niektórzy s na tyle perfidni, że już w opisie aukcji piszą "wystawiamy taki komentarz, jaki sami otrzymamy". Tym samym większość osób, która powinna wystawić negatywny komentarz tego nie robi

Gość pudlik kudlik
bosze co za dziecinada....zawodowi handlarze akurat nie maja co robic tylko sie waszymi komentami przejmowac jak maja ich tysiące

Gość wkoorwiona kupujaca
jest opcja ze mozna wystawiac grupowe to nie ejst wielki problem tlyko kwestia kulturygdybysmy my kupujacy im nie wystawiali to nikt by od nich nic nie kupil bo nie mieliby wiarygodnosci a przynajmniej sprzedaz by mieli napewno mniejsza. i sadze ze gdyby mieli z zasady wystawiac jako pierwsi to by to robili bo im komentarze sa potrzebne. a nam to co nie? jak mam zdobyc bez nich wiarygodnosc. takze zamilcz bo nie wiesz o czym mowisz pajacu :O 🖐️

Gość sdawer
niestety tak ejst, dajesz negatywa zasluzonego a on ci sie mimo tego ze sie wywiazalas z transakcji wzorowo wystawi ci rowniez negatywa

Gość tygrysbengalski
Dlatego ja wolę ebaya. Tam nie ma takich jaj, że sprzedający "odwdzięcza" Ci się negatywem. Jeśli coś takiego ma miejsce to zgłaszasz sprawę i eaby rozwiązuje spór.

Gość zgadzam się z tobąąąą
też mnie to wkurza