Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem co mam robic

kobieta i brak piersi

Polecane posty

Gość aehehqhqhhrtr
dobra ja Cie zaprosze na kawe i lody:)

Gość no napewno!
a ja po karmieniu piersia mam obwisle i co mam powiedziec... ? nie moge na nie patrzec, poprostu denerwuja mnie!!

Gość aehehqhqhhrtr
stary wyjadacz;)Dojrzalym facdetem jestem,ale nie chce tu pisac o sobie za duzo:)Moze Ty napiszesz ile masz lat i jaka roznice wieku dopuszczasz do kawy i lodow?:P

Gość aehehqhqhhrtr
dopuszczalna roznica do kawy i lodow to ile?

Gość aehehqhqhhrtr
w jakim miescie na codzien jadasz lody i pijesz kawe?:)

Gość aehehqhqhhrtr
Skoro ja zapraszam to masz do przebycia jakies 250km na poludnie:)

zaakceptowalabym siebie gdyby komus tez sie podobaly marzycielko jak myslsz czy latwo sie samej zaakceptowac gdy nikomu sie nie podobasz

Gość aehehqhqhhrtr
najwazniejsze to jestzaakceptowanie swojego ciala,wtedy masz wyjebane na wszystkich a jak komus sie nie podobaja Twoje piersi to jego problem.

Gość fauzi
skąd jesteś autorko?

postaram się jakoś isć z głową do góry:) dzięki

to nieistotne

Gość aehehqhqhhrtr
To pij sobie ta kawe sama:P Co za babka nie dosc ze mnie zdyskfalifikowala za wiek to jeszcze jak ja zapraszam na kawe to mam przyjechac.Bezczelnosc nie zna granic;) Sama widzisz autorko ze piersi nie sa wazne;)co z tego ze kolezanka ma mniejsze,jak jest bez serca;)

Gość aehehqhqhhrtr
To bylo male przejezyczenia mialo byc wieksze;)Nie pijesz kawy,ale lody jesz?Grzyiesz czy lizesz?:P Wroclaw ladne miasto bylem tam u Gucwinskich i na panoramie raclalwickiej rewelacja.Bylo to jakies 22 lata temu:)

Gość aehehqhqhhrtr
Nic nie pisalem o robieniu lodow.Ja robie z mleka i smietany.

Gość aehehqhqhhrtr
Podobno w tym Wrocku piekne kobiety mieszkaja;)

Gość aehehqhqhhrtr
i znow bede musial uwierzyc na slowo?:)

Gość aehehqhqhhrtr
parę:P

Gość aehehqhqhhrtr
dwie to tez para:P

NIE BĄDŹ OBOJĘTNY-PRZECZYTAJ TEN POST: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4857893& start=0 TAKĄ WIADOMOŚĆ KILKA DNI TEMU ZOSTAŁA PRZESŁANA DO MNIE PRZEZ CZŁONKA MOJEJ RODZINY: MICHAŁ JEST MOIM SIOSTRZEŃCEM I W JEGO IMIENIU PROSZĘ O POMOC WSZYSTKICH ZNAJOMYCH I NIE TYLKO- PILNIE POTRZEBNA JEST KREW!!. ...MICHAŁ URODZIŁ SIĘ 29.09.2006, SKOŃCZYŁ 5 LAT. 11.05.2011 TEGO DNIA DOWIEDZIELIŚMY SIĘ ZE NASZ MICHAŚ JEST CIĘZKO CHORY...DIAGNOZA OSTRA BIAŁACZKA SZPIKOWA...SZOK ,ZASKOCZENIE. 22.O5.2011 JESTESMY PO PIERWSZYM CYKLU CHEMIOTERAPII...CAŁA CHEMIE MISIEK PRZESZEDŁ REWELACYJNIE...NAJGORSZE ZACZEŁO SIE TERAZ Z DNIA NA DZIEŃ SPADAJA WYNIKI HEMOGLOBINA ,PŁYTKI KRWI, OSOCZE TO CO MOZNA TO LEKARZE NA BIERZĄCO PRZETACZAJĄ...DO TEJ PORY MICHAŁ MIAŁ PRZETOCZONE OK 4 LITRÓW KRWI A JESTEŚMY W SZPITALU 2,5 TYGODNIA. PRZED NAMI JESZCZE 5 CYKLI CHEMII, MICHAŁ MUSI PRZEJSĆ CAŁĄ CHEMIOTERAPIE ZEBY MÓGŁ MIEĆ PRZESZCZEP SZPIKU KTÓREGO DAWCĄ BĘDZIE JAKUB BRAT MICHAŁA...ALE WIERZYMY ŻE BEDZIE DOBRZE ,WIARA I NADZIEJA TO POŁOWA SUKCESU ,RESZTA W REKACH LEKARZY...I BOGA. ALE MISIEK MA WIELKA OCHOTE NA ŻYCIE... DLATEGO NIE PRZYJMUJEMY INNEJ OPCJI JAK TO ŻE ZA PARE MIESIECY WYJDZIEMY ZE SZPITALA ZDROWI...KLINIKA ONKOLOGII ,HEMATOLOGII I TRANSPLANTOLOGII PEDIATRYCZNEJ W POZNANIU Jeżeli nie jesteś z Poznania a chcesz pomóc-prześlij zaświadczenie z punktu krwiodawstwa pocztą- to są dla nas małe cuda... Jeśli masz na tyle dobre serce by pomóc i możliwości-kontaktuj się z Nami przez facebook'a lub pod mailowym adresem : edzik60@gmail.com otrzymasz dane biorcy jakie należy podać. http://www.facebook.com/event.php?eid=1913526 67583677 WSPÓLNIE ZAWALCZMY O JEGO PRZYSZŁOŚĆ !!

Gość aehehqhqhhrtr
juz tesknie:)

Gość fauzi
uważasz że forum erotyka to dobre miejsce na ten post??

Gość aehehqhqhhrtr
poszedl @ testowy:)

Gość NESSI25
hej no w sumie do tej pory też myslałam że jestem sama z tym problemem mam 25 lat jestem chora na syndrom ternera piersi mi nie rosna jezdziłam do endykronologa leczyłam się brałam chormony które mi nie pomagały poddałam się bo to nic mi nie daje nie ma sensu

Gość Mirodow
jako facet powiem CI że i tak 90% czasu się patrzy na twarz, małe piersi przynajmniej nie rozpraszają. Co więcej masz pewność że podobasz się facetowi Ty, a nie chce po prostu tłamszenia Twoich balonów

Gość ju88888
A dlaczego stanika push up sobie nie kupisz ? 50% szczuplych dziewczyn ma malutkie piersi i ratuje sie wlasnie push up-ami