Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TelefonNokia

Czy wasze 6-miesięczniaki przesypiają całe noce?

Polecane posty

Gość TelefonNokia

i o której chodzą spać?bo moja mała zasypia koło 21.00 albo 22 ale zawsze 1 raz je w nocy.Jak jest u was?

moja to samo, zawsze sie okolo 2 lub 3 w nocy budzi. Zasypia o 20 30 a rano budzi sie 6 lub 6 30

Gość czarna_chmurka
Moja córcia jak miała 5,5 miesiąca to zaczęła już przesypiać całe noce. O 20;00 kąpanie i po kąpaniu butla....i spać. I spała tak do 6 lub 7 rano.

Gość a skąd wiecie
Moja ma 8 miesięcy i nadal budzi się raz na jedzenie w nocy.Zasypia o 20 lub 21, śpi do 7 lub 8.W nocy budzi się o 2 lub 5.

Gość Poniedziałkowa N
Mój syn zasypia ok. 21-szej po kąpieli i kolacji. W nocy nie je. Czasem budzi się ( jak były upały) to dawałam mu pić. Ale raczej przesypia noce i rano budzi się ok. 6-tej. W nocy tylko bardzo się kręci w łóżeczku podczas spania i to go czasem wybudza. Jednak zaraz zasypia.

Gość mamamamma26
mój usypia przed 20 po kąpaniu i butelce - je raz koło 1 i wstaje 6 - 7 rano - a mój bratanek ma 20 miesięcy i też je w nocy nad ranem raz

Gość izia87
Ale wam dobrze mój za 2 tygodnie bedzie miał 6 miesięcy a niestety budzi się nieraz do 5 razy,żeby go ponosic i przutulic i do jedzenia masakra im starsze tym ciężej z nim,jeszcze zabki mu nastepne wychodzą i to też mu dokucza:(

Gość nie staniszkis
W wieku 6 m-cy to jadła 3 razy moja córa. Obecnie ma rok i je nadal na szczęście tylko raz:)

To patrzę że u mnie najgorzej z tym spaniem bo mój synek budzi się 2 razy w ciągu nocy. Spać idzie o 20.00, pierwsza pobudka - 24.00 i druga o 4.00. Później to już nie chce spać i muszę nieźle się nagimnastykować żeby pospał jeszcze chociaż z godzinkę. Mam tylko nadzieję że mu przejdzie.

Moja córka spała rewelacyjnie cały pierwszy rok! Od II miesiąca życia zaczęła przesypiać całe noce, co było nie do uwierzenia! Jadla ok 20 i zasypiała do 7 rano!!! Im starsza tym bylo gorzej.. teraz ma roczek skończony i budzi się po kilka razy w nocy, z płaczem, stoi w łózeczku, nie wiedząc czemu?? :( .... wcale nie chce jeść, ani pić

Mój też przesypia całą noc ,dostaje cycka o 19-20 zasypia przed 21 i budzi się o 5-6 rano.