brown1994 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 2-6 lipca wyjeżdżam na wakacje nad morze i akurat wtedy wypadnie mi okres... Czy jak zacznę stosować teraz (13 czerwaca) tabletki antykoncepcyjne (Yaz) to jest możliwość aby okres mi się przesunął? Ostatnio miesiączkę dostałam 5 czerwca... A jeśli nie ma takiej możliwości to czy są jakieś inne sposoby aby opóźnić okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salianka Napisano Czerwiec 14, 2011 Przy Yaz'ie nie jest to zalecane (wiem,bo brałam), ale możesz pominąć tabletki placebo (białe) i przejsć od razu do kolejnego blistra - plamienie nie powinno się pojawić.Poczytaj dokładnie w instrukcji dołączonej do opakowania.Raz na jakiś czas można tak postąpić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Pierwsze opakowanie tabletek anty trzeba zaczynać od 1 dnia cyklu ( 1 dzień krwawienia), ew. 2-5 dzień, tak to tylko namieszasz w organiżmie a plamienia cie nie ominą.Głupota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach