destination77 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 dziewczyny osttnio po seksie pojawilo sie u mnie brązowe plamienie, jestem jakis tydzien przed okresem. Niedawno robilam cytologie i usg i wszystko jest ok. Skad moglo sie to wziac, czy ktoras tak miala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polajna Napisano Czerwiec 13, 2011 może po prostu to poczatek okresu, a z parnterem sie za mocno kochalas, dlatego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
destination77 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 czy ktos sie jeszcze wypowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
destination77 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FARBANS 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 a nie kochałas wie w płodne? było zabezpieczenie? bo moze cos sie zaczyna dziac...czasem pojawia sie wtedy takie delikatne krwawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdyby nie fakt, ze Napisano Czerwiec 14, 2011 niedawno bylas na kontroli powiedzialabym, ze plamienie po stosunku to oznaka nadzerki. Ale ginekolog powinien ja zobaczyc podczas badania... Moze to tylko zblizajacy sie okres? Jesli dostaniesz go kilka dni wczesniej, to byc moze jedynie o to chodzilo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
destination77 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 kurcze sama juz niewiem.Wydaje mi sie ze ginekiolog zobaczylby nadzerke tm bardziej ze mialam usg i cytologie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskava888 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 ja miesiac temu w czasie stosunku mialam takie plamienie, zdziwilam sie bo do okresu mialam jeszcze tydzien. okazalo sie ze prawdopodobnie maz za mocno mnie ze tak brzdko powiem posowal... w sumie u lekarza z tym nie bylam. ale od razu po zakonczeniu plamienie ustalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach