Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanka1234

Brak libido,YAZ

Polecane posty

Gość zuzanka1234

Cześć! Mam 19 lat,przez rok czasu brałam tabletki antykoncepcyjne YAZ, od 7 miesięcy nie biore. Zanim zaczełam je brać było wszystko w porządku, miałam ochote na seks,ale odkąd zaczełam je brać i po dzień dzisiejszy nawet nie mam ochoty o tym myśleć. Mój chłopak troche się denerwuje i twierdzi ze tabletki zepsuły mu dziewczyne ale jest kochany i cierpliwy nie naciska na mnie. Martwi mnie to jak tabletki mogły mnie tak zmienic pomimo ze nie biore ich juz 7 miesięcy. Co o tym myślicie?:(

Gość myślimy że jesteś
mało rozgarnięta bo ewidentnie powinnaś rzucić te tabletki, pewnie po rozmowie z lekarzem na wszelki wypadek :classic_cool:

Gość helga33333
No co, w końcu miały działać antykoncepcyjnie :D A abstynencja daje 100% skuteczności :D hehe

Gość wszystko źle
nie wróciło po 7 miesiącach ?? ja miałam podobnie , jak się bierze tabletki to nic nie kręci ( tabsy to świństwo )

Gość zuzanka1234
PISZE PRZECIEŻ ŻE OD 7 MIESIĘCY NIE BIORE!!! Pytanie brzmi dlaczego nic sie nie zmieniło? Czytajcie ze zrozumieniem....

Gość zuzanka1234
No nic sie nie zmieniło :( Ochote mam +/- raz w miesiącu a kiedyś miałam o wiele częściej