Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekłaaaaaaaaaa

Doszedł za szybko i musiałam sama się dokończyć.

Polecane posty

Gość wściekłaaaaaaaaaa

Teraz jestem zła. Jak nie chciał dłużej i jeszcze raz sobie postawić to mógł zrobić mi minetkę. Lepiej pójdę się przejść żeby się uspokoić. Chyba z nim zerwę, bo tak mnie wkurzył, że szok. :o

Gość szukajacy......
zapraszam do mnie:) nie bedziesz zalowala:)

Gość fauzi
pojebani jesteście,dla was seks to wszystko...

Gość 27plażowicz
żona wogóle nie ma ochoty na sex, a ja tego potrzebuję... ech chyba czas znaleźć kochankę....

Gość 27plażowicz
bo jest oziębła i ją boli.....

Gość totalna porażka
moja też jest oziębla i sex moglby dla niej byc raz, moze dwa razy w miesiącu! Porażka!

Gość 27plażowicz
są oziębłe, a później się dziwią że facet znajdzie sobie inną.... ech głupie baby

To się dobraliście, nie ma co. :O Czasami odnoszę wrażenie, że ludzie pobierają się z przypadku. Tak naprawdę nic nie wiedząc o sobie. :( Przypomina mi to trochę średniowiecze, gdzie kojarzono pary. Teraz same się kojarzą i po czasie dochodzą do wniosku, że są razem beznadziejni. :O

Gość 27plażowicz
a skąd jestes?

Gość malo mi
ja tez niezle musze sie nameczyc zeby namowic kobiete do igraszek ona nie rozumie tego jak mozna tak czesto miec ochote na sex

Gość totalna porażka
ten temat już był kilka razy na kafe. Nie ma na to zadnego sposobu. albo znaleźć sobie kochanka, albo strzelac z palca. Ja zaczynam szukac kochanki. Jak żona nie ma ochoty bo nie, to niech nie myśli, że będę się męczył, albo trzepał gruchę jak nastolatek.

Gość U mnie jest
z wielkopolski. ja nie rozumiem jak mozna tego nie lubic.a moze ich nie zaspokajacie?kobieta nawet jak mowi co innego nie lubi po ciemku pod koldra po bozemu.i do tego 5 min.i po wszystkim.przynajmniej ja.a mam tak czesto.a nie biora lekow anty?bo ja jak bralam tabletki to bylam jak lodowa.seks mogl dla mnie nie istniec.

Gość damianek234
moja też zawsze chce mi dać Tylko nie zawsze ma ochotę na orgazm Myslę że każda kobieta da swojemu facetowi bo jest to dla niej przyjemne tak mówi moja