Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SYLWIA0710

SKY SPA rekonstrukcja włosów

Polecane posty

O tym salonie dowiedziałam sie z forum. Szukałam zakładu który wykonuje zabiegi na włosy z firmy JOICO... Zapisałam sie na malowanie i rekonstrukcje włosów. Moje włoski maja wiele do zyczenia...ogólnie siano mi sie zrobilo na glowie po wczesniejszym malowaniu w innym zakladzie(pani pomylily sie kolory i mi je rozjasnila:( ). Nie zrobilam awantury bo byłam w szoku:(i szybko wyszlam. Pani Asia odradzila mi malowanie włosów co zadko sie spotyka:)i zaproponowala mi rekonstrukcje. Jestem bardzo zadowolona, moje włosy w koncu sie ładnie rozczesuja-sa o wiele ładniejsze. Pani Asia okazala sie super profesjonalistka. Dziewczyny polecam zabieg rekonstrukcji. Efekt utrzymuje sie dłużej pod warunkiem ze uzywa sie produktów tj maski itp. Wiem ze sa drogie ale naprawde warto, zreszta zawsze mozna zapytac sie o próbki:). Mój chłopak tez zauwazył różnice:). Pierwszy raz wyszlam zadowolona od fryzjera. Fakt usługi w tym zakladzie sa drogie:( ale wiem ze tam wróce jeszcze jak zaoszczedze kase. Mam pewność ze pani fryzjerka zajmie sie tylko mna a nie jesze kilkoma innymi klijentkami. Polecam jeszcze raz:)