Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Ciekawostka dla właścicieli kotów

Polecane posty

Naukowcy twierdzą, że koty nie miauczą, żeby zakomunikować, że coś jest nie tak, albo że znajdują się w niebezpieczeństwie. Miauczą, gdyż z natury są rozmowne i pragną porozumiewać się z innymi. A teraz zastanów się - dlaczego koty czasami miauczą, gdy są same w pokoju? :classic_cool:

moj mnie tak wola do tego pokoju ;D mialczy roznie - inaczej jak zle sie czuje, inaczej gdy chce jesc/pic i szalenczo gdy chce sie bawic ;p nigdy nie mialczy bez potrzeby, gdy jest sam to tak nawoluje, gdy tylko mnie zobaczy w pokoju od razu sie chowa, zaczepia i chce sie bawic :)

Gość a no,,,
Mój kot miauczy albo jak chce jeść albo pić, albo jak właśnie chce się ze mną porozumiewać. Ja do niego mówię, a on do mnie miauczy. Jak jest sam w domu to raczej śpi, nie wiem czy miauczy, ale jak ja jestem w innym pokoju to może miauczy do mnie przecież wie, że słysze.

Gość aha i achhhhhh
też mi odkrycie :o Ja z moim rozmawiam bardzo często, on miauczy na różne tony i doskonale go rozumiem, jak chce jeśc to nie miauczy, tylko przychodzi, miauknie raz, i potem prowadzi mnie do miski.To samo jak chce wyjśc, przyjdzie, miauknie raz i do drzwi. Natomiast jak chce porozmawiac, to rozmawia miauknieciami.

Gość nhojihiokjopjojpjopjm
moj kot "widzial duchy", wyginal sie w luk i stroszyl do czegos niewidzialnego na korytarzu, jak bylo ciemno, syczal na to

Gość Owca z bezowca
Ja mam dwa koty.Jeden jest bardzo romowny frigi troche mniej.Kotka jak to baba gada jak najeta a kocur jak facet mowi troche mniej .Koty sie nawoluja i ja tez je doskonale rozumiem .

Gość pippa
moja kota jak ma PMS to jest strasznie rozmowna, wydziera sie czasami ja ignoruje, mala terrorystka