Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vampireplus

Wyjazd na weekend z chłopakiem

Polecane posty

Gość vampireplus

Mam 21 lat i może to głupio zabrzmi, ale do tej pory nigdzie nie wyjeżdżałam tak ze znajomymi, nie miałam z kim, teraz mam chłopaka i chce żebyśmy pojechali gdzieś na weekend sami albo z paroma znajomymi, mi się ten pomysł podoba, nie mamy nic na myśli, po prostu zwykłe, miłe spędzenie czasu poza domem. Moim problemem jest jak to powiedzieć tacie, boję się jego reakcji, że pomyśli, wiecie noc, będziemy razem... A nie umiem rozmawiać z nim na takie tematy. Poradźcie jak mu o tym powiedzieć? Jestem ze swoim chłopakiem pół roku, a znamy się rok, bardzo dobrze nam ze sobą, dobrze się rozumiemy, ufam mu, chciałabym się także dowiedzieć czy po takim czasie taki wyjazd to dobry pomysł, wypada?

Gość nhjgjhgj
co szmato.. ojciec ma racje aby cie nie puscic!! pewnie bedziesz sie puszczała po za miastem!

Gość vampireplus
może by tak kulturalniej co... pisałam, że tego nie będzie napewno

Gość t6ur6ruvj
jak masz dobry układ np z mamą to zacznij od niej, a potem ona zacznie urabiać ojca i po sprawie :) najlepiej jakby chłopak zawitał i z ojcem pogadał, że nic Ci nie grozi, że pełna kutura itd ;)

Gość Antoni.
/// pisałam, że tego nie będzie napewno /// lol.. to po chuj w ogole tam jedziesz ?:O czyli juz wiem, ze z ciebie jakas szara myszka, bleee

Gość vampireplus
a po to żeby miło spędzić czas z ukochaną osobą, nie dla każdego seks jest na pierwszym miejscu i takie wyjazdy łączą się tylko z tym, jeśli tak jest dla Ciebie to jesteś ograniczony...

Gość gość
Jesteśmy kilka dni po powrocie z Zatora i było świetnie. Niby mała miejscowość a jest co robić. Nocleg mieliśmy kupiony w Western Camp czyli prawdziwej wiosce jak z Dzikiego Zachodu. Można było spać albo w domku, albo w specjalnych wozach lub namiotach Indian. Na miejscu łowisko, pola ogniskowe, a nawet kino w plenerze – nawet fajne filmy puszczali, większości jeszcze nie widziałam .

Gość gość
Jeżeli poszukujecie fajnego miejsca na weekendowy wypad to polecam wam Słubice. Jest to miasto graniczne, które graniczy z Frankfurtem nad Odrą. Zatrzymajcie się w hotelu www.hotelhorda.pl Oferuje on bardzo dobre warunki i ceny.

Gość gość
Dobrze jest w Chomiczówce, szczególnie jak doceniasz aktywny wypoczynek. Można z boiska dobrego skorzystać, z zajęć dodatkowych dla dzieci bez dodatkowych opłat, czy pójść wieczorem na integracyjnego grilla z muzyką. Klimat rewelacyjny i mało jest niestety podobnych kompleksów turystycznych. Do tego plaża bardzo blisko i to jest spora przewaga.