Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone jabłuszko z pestkami

czyzby sie udało??

Polecane posty

staramy sie z mezem o dziecko od 5 miesiecy,jak narazie bezskutecznie,kochalismy sie w odpowiednim czasie,kilka dni po owulacji zaczeły bolec mnie piersi dosyc mocno i tak inaczej,okres powinien byc wczoraj,no i włsnie okresu nie ma piersi przestały tak mocno bolec,bola tylko przy dotyku,no i bardzo boli mnie brzuch tak jak w trakcie okresu ale nie cały czas ,test zrobie dopiero jutro bo dzis juz nie dam rady kupic,co myslicie???

acha no i temp wczoraj i dzis 37,4,nie mierze regularnie,wiec niewiem jaka była wczesniej

Gość ....,,,,////
?????????niewiem

Gość są różne sytuacjeee
oby się udało! :)

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zielone jabłuszko z pestkami 5 miesiecy to nie jest wclae bez skutecznie to nie jest tak duzo a tem zawsze spada gdy przychodzi@ wiec to normalne ze przed @ masz wysoka a najgorze sobie cos wkręcac

wiem ,ze to nie jest długo ale uwierz mi ze dla mnie to wiecznosc,nie wydaje mi sie tez zebym sobie cos wkreciła,bo nie naleze do takich osób,staram sie nie myslec o tym za duzo,ale teraz jak mi sie spóznia to zaczynam o tym myslec,niewiem jutro sie okaze

no i ten ból brzucha mnie zastanawia,zawsze jak @ miała przyjsc to bolał chwilę i była a teraz nic,a brzuch boli od wczoraj,hmmm dziwne

Gość ja sie staram juz 3 lata
co ja mam powiedziec??? to dopiero jest wiecznosc!!!

uwierz mi ze chetnie bym zrobiła,ale nie dam rady juz dzisiaj jechac do miasta,jutro kupie i zrobie, ja sie staram juz 3 lata-współczuje

Lepiej zrób test jutro z rana, we wczesnej ciąży najlepiej właśnie po nocy. Dlaczego nie- może to i teraz? powodzenia:) ja starałam się pięć lat i w końcu przyszedł upragniony dzień i test wskazał dwie kreseczki;)

Lepiej zrób test jutro z rana, we wczesnej ciąży najlepiej właśnie po nocy. Dlaczego nie- może to i teraz? powodzenia:) ja starałam się pięć lat i w końcu przyszedł upragniony dzień i test wskazał dwie kreseczki;)

no ciaza jest mozliwa nawet bardzo ale z doswiadczenia wiem niestety ze chec zajscia w ciaze robi z organizmem rozne rzeczy, ja praiw 3 lata niestey co miesiac mialam mase objawow a gdy zaszlam to nie mialam pojecia. glowa do gory 5 miesiecy to norma a byc moze juz jutro sie dowiesz ze jestes w ciazy czego ci zycze

no dzięki,ciekawa jetem:):);)co wyjdzie

gratuluje jahira:)i duzo zdrówka zycze

wyjdzie, wyjdzie wypoczywaj bo jak sie udalo to za jakies 2 tygonie jak cie dopadna mdlosci to ci sie wszystkiego odechce ;) choc kazda przechodzi inaczej

achh życze sobie tych mdłosci,hehe nie no jesli bedzie jedna krecha to tez nie bedzie tragedii,najgorsza ta niepewnosc!!