Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jjjjlecacjjabea999999

Melancholia

Polecane posty

Jakoś się od dwóch dni nie udzielam. W ten weekend mój znajomy "odszedł" tak dosłownie z tego świata! Bardzo niespodziewanie, atak s. Podobno 30% przeżywa tylko ten pierwszy:-( I niby jestem mega świadoma tego, że życie jest bardzo kruche ale to i tak jest zaskoczenie, że dzisiaj człowiek jest, a jutro może go nie być:-( Ale śmierć jest wpisana w nasze życie i trzeba to jakoś zaakceptować:-( Czuję się dziwnie-taka apatia... Serio piszę! To nie żadne głupie prowo! Po prostu ludzie z czasem "odchodzą"....

Nie chorował na serce, dlatego takie zaskoczenie! Młodzi ludzie też "odchodzą"! Ale jak już niestety widziałam też taki przypadek, że zawał u bardzo małego dziecka!:-( Gdzie widziałam? Nie ważne! Jak ktoś bystry to zrozumie!

34

Kinky ale masz "optymistyczną" stopkę;-) A niech sobie pije;-) ja też chyba zacznę, tak problemy się kumulują to jak to wszystko przetrwać "na trzeźwo"?! A bić się nie pozwolę, mam silny charakter;-) najwyżej jak mnie zestresuje to sam dostanie lanie, może to go nauczy trochę kultury;-)

Ok średni żart, idę sobie z tego forum bo nie mam nastroju:-(

"śmierć jest wszędzie...ale są też muchy na przedniej szybie samochodu....." :)

Gość HoracyIłacińskie###
ŚMIERĆ JEDNAKOWO ZBIERA SWOJE ŻNIWO W CHATACH BIEDAKÓW I PAŁACACH KRÓLÓW# ŚMIERĆ PRZYCHODZI TYLKO RAZ ALE CZUJE SIĘ JĄ W CIĄGU CAŁEGO ŻYCIA#