Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia1111111

mam wielki problem

Polecane posty

Gość misia1111111

może zaczne do początku ja mam 17 lat przez przypadek poznałam faceta który jest dużo odemnie starszy... poszliśmy pare razy do łużka no i ja się w nim zakochałam po jakimś czasie powiedziałam mu o tym on wyznał mi to samo kochamy się ale ta różnica wieku :( nikt z moich znajomych rodzina i cała reszta nie wie że się spotykamy zawsze kłamie gdy wychodze żeby się z nim zobaczyć nie wiem co bym zrobiła gdyby się dowiedzieli... choć jeszcze nikogo tak nie kochałam jak jego... prosze pomocy nie wiem co robić poradźcie mi coś

Gość misia1111111
pomóż mi ktoś w końcu

Gość misia1111111
mam dyslekcje a poprawianie błędów za dużo czasu zajmuje 20lat

Gość zgaga20
jesli ty masz 17 a on 20 to to nie jest duza roznica wieku

Gość misia1111111
pytanie brzmiało ile nas dzieli a odpowieć 20lat

Gość zgaga20
a rzeczywiscie... no to jest roznica wieku spora. najpierw sie dowiedz czy nie ma zony i dzieci. niestety jest duze prawdopodobienstwo ze ma. i moze lepiej nie tylko go o to zapytaj ale sprawdz tez innymi sposobami zeby po paru miesiacach nie bylo elementu zaskoczenia

Gość misia1111111
z zoną jest w separacji i syna ma 20letniego ale mieszka w londynie sam mi to powiedział na samym początku a jego znajomy przez którego się poznaliśmy powiedział mi to samo

Gość oprawccaa
niezle to jak wroci syn to ci jeszcze bez przeszkod wyrucha. beda cie zapinac nadwa baty

Gość zgaga20
za pozno juz na tlumaczenie zebys sie w to nie pakowala. rodzice na pewno nie beda zadowoleni, wrecz wsciekli. wiec musisz sie liczyc z tym. znajdziesz wtedy wsparcie przy tym facecie? a Ty nawet jeszcze nie jestes pelnoletnia. wiec zastanow sie moze to tylko fascynacja i zauroczenie? bo co innego jakbys miala te 20 kilka lat, moze ci sie wydawac ze wcale bys nie byla wtedy duzo starsza, ale na pewno duzo madrzejsza i doroslejsza. bo jak dlugo juz sie spotykacie?

Gość misia1111111
spotykamy się od pół roku... to nie jest zauroczeni jestem tego pewna mimo że jestem taka młoda... miałam bardzo trudną sytuacje był jedyną osobą która mnie wspierała nie zostawi mnie w zadnej sytuacji ufam mu ma prawdą

Gość misia1111111
macie dla mnie jakieś rady bo nie wiem co mam robić

Gość Odpowiedź jest prosta
Zrób to co chcesz zrobić. Jeśli naprawdę go "kochasz" małolato to nie kryj się z tym zapros go do domu i przedstaw rodzicom. Jeśli nie jesteś pewna to skończ te znajomość i poszukaj sobie chłopaka w twoim wieku a nie "tatusia" żeby cię nanczyl

Gość zgaga20
moja kuzynka miala podobna sytuacje. nie znam jej za dobrze, wiec nie wiem dokladnie jak to bylo. fakt bylo juz troche starsza od ciebie, bo miala 20 do 25 lat, a facet z ktorym sie spotykala byl rozwodnikiem i byl starszy od jej ojca, wiec roznica wieku tez musialaby byc okolo 20lat. Gdy powiedziala o tym w domu zaczely sie wielkie awantury, ze z kim ona sie spotyka, ze on by mogl byc jej ojcem i inne podobne takie. Zaczeli tez jej wymawiac, ze przy nich wszystko miala, ze ja do tej pory utrzymywali, ze kupowali jej ubrania kosmetyki i wszystko co chciala. Wiec ona w koncu wyprowadzila sie z domu do tego faceta, nie zabierajac praktycznie niczego z domu. Z rodzicami na ten czas przestala sie kompletnie odzywac, trwalo to pewnie dobrych kilka miesiecy. Nie wiem dokladnie czy wtedy pracowala czy jeszcze sie uczyla, ale ten facet na pewno wspomagal ja finansowo. Po pewnym czasie w koncu rodzice zdali sobie sprawe, ze trzeba sie pogodzic, bo mimo tych wszystkich klotni ona nie wroci do nich. Tak bylo jakis czas temu, obecnie zyja ze soba, maja kilkuletnie dziecko, wzieli chyba slub cywilny, no bo koscielnego on juz nie mogl (rozwodnik). Jak widzisz jest mozliwe zycie z kims o tyle lat starszym, ale sama zobacz jaka trudna jest droga do tego. Czy az tak bardzo go kochasz ze bylabys w stanie nie rozmawiac z rodzicami miesiacami? I czy na prawde ten facet Ci wtedy pomoze? Poza tym nie zal Ci bedzie ze bylas mloda i nie chodzilas na imprezy razem ze swoimi znajomymi? Takie czasu nie da sie nadrobic. Mam nadzieje ze podejmiesz dobra dla siebie decyzje i w przyszlosci wyjdzie Ci to na dobre i nie bedziesz zalowac niczego. Pozdrawiam.

Gość bleeeeeeeeee
zawsze myslałem ze najpierw sie dwoje ludzi w sobie zakochuje a potem ida do łóżka, a nie odwrotnie...no cóż mozna i tak btw. gratuluje głupoty

Gość misia1111111
serdeczne dzięki za wszystko zastanowie się co robić a później dam wam znać