Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

Dłaczego?????????????????????????????????????????

Polecane posty

hej :) mialam dzisiaj egzamin na prawo jazdy i nie zdałam na luku... krzywo wjechałam w koperte czy to dlatego ze jechałam za szybko ? w ta koperte z przodu... byłam bardzo zdziwona bo zawsze na jezdzie mi wychodziło a na egzaminie nie wyszło co mam zrobić zeby dobrze to wykonać? nastepny egzamin mam w srode... czy jest to mozliwe zeby plac byl inny niz na nauce jazdy ? pomocy

Według mnie, to nie jest wina placu Nie stresuj się,a dasz radę ;-)

Gość jak to dlaczego?
bo jesteś DO NICZEGO!!!!!!

Gość tinuśka
oj pewnie stres, nastepnym razem sie uda, a gdzie zdajesz?

po pierwsze wolno, nikt nikogo tam nie goni, po drugie nie jedz blisko prawej kawędzi tylko przy lewej i ładnie auto wyrównaj w kopercie. Ale najważniejsza jest WOLNA jazda.

Gość bokobietytakmaja
rozumiem na mieście ale na łuku ?:D żal ... i widać kto tu się nadaje na kierowcę ! i potem takie osoby jeżdżą po mieście ... kobiety powinny mieć inny egzamin albo wydłużony czas nauki jazdy ! . Znam wiele koleżanek z mojego klubu i po za które super jeżdżą autem i motocyklem bo mają to we krwi a tu przyjdzie taka panna która jest niedouczona na egzamin . Ręce opadają . Zda potem taka osoba i na mieście robią się korki , parkowania w niedozwolonym miejscu , jazda bez świateł , stłuczki i wszystko tłumaczone bo ja nie wiedziałam !! Ja autem jeździłam od 10 roku życia ... bo to można powiedzieć w rodzinie zawód ... i ze zdaniem nie miałam problemu zresztą byłby to wstyd . A na egzaminie trochę opanowania , ostrożniej i pomyśl , że ta koperta to garaż a ty jedziesz autem rodziców !!

a mozna zrobic korekte do tylu lekko jak nie wyjdzie mi wjechac prosto w koperte? na jezdzie mi zawsze wychodziło a jednak zle zrobiłam :( i wydawało mi sie jeszcze ze inaczej chodził bieg wsteczny czy to mozliwe tzn tak samo go sie włączało ale jakby trochę ciężęj

Gość aviator
z\godzę się z przedmówcą bo co wa prawko ! jest komunikacja metro a w duzych miastach korki są nie do zniesienia

Gość :PPPgggd
z czasem wszystko się zużywa , robi się luz , gorzej wchodzi ale to dla zdającego nie może stanowić problemu , moja żona mogła powtarzać łuk i zdała . trzeba zjęść dobre śniadanie żeby mieć siłę

Gość bokobietytakmaja
tata - kierowca tira , mama nie jest związana z tym , brat - kierowca tira , wujek - mechanik . ciocia - instruktorka , dziadek emerytowany kierowca autobusu , i kiku braci ciotecznych jeździ samochodami ciężarowymi .

No to skoro ciocia jest instruktorką, Ty jak sama twierdzisz jeździsz od 10rż to powiedz mi dlaczego ubliżasz tej dziewczynie? Nie każdy jest stworzony do jazdy autem-to fakt ale nie jest powiedziane, ze nie może próbować. Poza tym egzamin+stres robią swoje. Troszke wyrozumiałości

Gość bokobietytakmaja
Hm .. jasne wyrozumiałość ?! po tym jak jakaś krowa porysowała mi auto parkując jej nie mam do ludzi zdających na "L" i tych którzy zdali jako tako ten egzamin . Gdzie CI ludzie mają wyobraźnię ? !

No wiesz, mi też niejednokrotnie ktoś porysował auto, notabene chłop. Twoja ciocia jest instruktorem więc spytaj jej, dlaczego nie umie uczyć. Bo wiesz, jak instruktor nauczy tak potem jeżdzą. To ze laska ma problem z jazdą nie musi świadczyć o jej głupocie, może miała debilnego instruktora

możliwości jest kilka: 1. może za szybko jechałaś i nie zdążyłaś wyhamować i trafić w kopertę 2. może jechałaś za wolno i samochód ci się bujał :D 3. na pewno byłas zdenerwowana i nie wiedziałas co robisz :D

Gość sabka1111111
Ja też oblałam na łuku i jakoś przeżyłam:) Nie martw, się zdasz następnym razem:*