Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astraaaa

problem z nadmiernym owłosieniem... :(

Polecane posty

Gość astraaaa

hejka dziewczyny, mam pewien problem, a mianowicie jestem posiadaczką nadmiernego i bardzo nieestetycznego owłosienia! wiadomo jak każdy mam włosy na nogach i pod pachami. ale mi włosy rosną dosłownie wszędzie! na brzuchu, wokół sutków, na pośladkach, pod nosem, a nawet widują grubsze pojedyncze włoski na policzkach! poza tym uważam, że moje owłosienie łonowe jest zbyt obfite... możecie się ze mnie śmiać, ale to jest dla mnie dramat. mogę tylko pomarzyć o wyjściu na plażę albo rozebraniu się przed chłopakiem :( czy któraś z was też boryka się z takim problemem? jeśli tak, to czy podjęła jakieś leczenie albo jak usuwa włosy? poradzono mi, żebym wybrała się do ginekologa aby sprawdzić hormony, ale moja mama uważa, że po nich bardzo przytyję. dodam, że mam 20 lat i jestem brunetką.

Gość sprawdzić nie oznacza, ze
ci je dadzą kretynko "moja mama uważa" to jak mamusia nie będzie mieć wnuków bo córeczka stanie się bezpłodna niech nie narzeka

musisz isc do endokrynologa i zrobic badania hormonów. jezeli jestes brunetką, to niestety taki urok : włosy zawsze sa mocniesze i sprawiają wrazenie jakby bylo ich wiecej niż u brunetek. Najpierw badania, pozniej likwidacja :P