Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona000

Kobieca sylwetka- maly biust ;/

Polecane posty

Gość Zmartwiona000

Pytanie kieruje do mezczyzn. Chcialabym wiedziec czy podobaja sie wam dziewczyny o kobiecej sylwetce z malym biustem? Mam ponad 170 cm wzrostu waze 77 kg, a biust zaledwie 80B...

Gość OneTwo
Gruszka ? ile masz w talii, a ile w biodrach ?

Gość dziedzic pruski
przy takiej nadwadze taki mały biust, trochę dziwne

Gość Zmartwiona000
talia 76 a biodra 110

Gość dziedzic pruski
a na pewno masz B, może jak wiekszość kobiet w Polsce masz źle dobrany stanik i rzeczywiście masz C lub nawet D? :P

pewnie masz zle dobrany stanik...przy staniku 80 pod biustem to w rzeczywiśctosci musiałabym miec 85-88 cm...a pewnie tyle nie masz

Gość Zmartwiona000
niestety B W 100 %, a to ze szczupla nie jestem to wiem ale tluszczem tez nie strasze.

Gość dziedzic pruski
dla mnie osobiście nie tyle liczy się rozmiar biustu ile jego proporcjonalność do reszty sylwetki a u Ciebie to raczej te proporcje są zachwiane, bez urazy :)

Gość fgcf
wolę kobiecą sylwetkę z dużym biustem, takim którego ni można objąć ręką

Gość przy takiej wasze takie male
cycki to poracha

Gość taka_co_nie_mysli_
A jak ja mam TYLKO 75A waze 45 kg mam wzrostu 158 to moge sie podobac czy kompletnie nie?

ja mam 178 waga 75, biust 75D, w sumie zawsze miałam kompleksy ale zauważyłam, że facetom jakoś takie kraglejsze sylwetki,z duzym wcięciem w talii nawet się podobają, nawet słyszałam że mam figurę m.belucci:D głowa do góry, biust zawsze można optycznie powiększyć przez różne push upy i odpowiedni strój

A jak jakiś koleś napisze, że kompletnie się nie możesz podobać to co? Pochlastasz się?

Gość zdołowana przez młode życie
mam to samo tzn 166 cm wzorstu, 55 kg wagi, biodra 89cm, talia 64cmd a biust 86 ( pod biustem jakis 74-75) także też: mocny dół szczupła góra, grube uda - małe cycki :/

Gość fgcf
A jak ja mam TYLKO 75A waze 45 kg mam wzrostu 158 to moge sie podobac czy kompletnie nie? ty to jesteś porażka

Gość OneTwo
Podobają się. Mnie w pierwszej kolejności. Kręcą mnie obłe biodra i duuuuże wcięcie w pasie. Nawet nie wiem dlaczego.

Gość fgcf
ja mam 178 waga 75, biust 75D, w sumie zawsze miałam kompleksy ale zauważyłam, że facetom jakoś takie kraglejsze sylwetki,z duzym wcięciem w talii nawet się podobają, nawet słyszałam że mam figurę m.belucci a dlaczego miałby się taka sylwetka nie podobać :D

Z tym optycznym powiększaniem lepiej nie przesadzać. Bo jak się zdejmie stanik to się facet może poczuć oszukany

Gość fgcf
mam to samo tzn 166 cm wzorstu, 55 kg wagi, biodra 89cm, talia 64cmd a biust 86 ( pod biustem jakis 74-75) także też: mocny dół szczupła góra, grube uda - małe cycki :/ to fajnie wyglądasz tylko te małe cyce :(

Gość Zmartwiona000
Nie pochlastam sie :) To tylko normalna dyskusja na okreslony temat, przynajmniej tego oczekiwalam.

Gość taka_co_nie_mysli_
male piersi... ja pier*dole cieszcie sie ze facet ma za co was zlapac a nie tak jak mnie tak jak ktos napisal to ja jestem porazka a nie wy ze macie TYLKO 86... az brzydkie slowa mi sie cisna na jezyk ale sie powstrzymam

no bo zawsze mi się wydawało, że faceci wolą te drobniejsze. aja jednak swoje ważę, co prawda mam dość proporcjonalną sylwetkę i duży biust ale jestem po prostu spora kobita. zresztą jak widać każdy się z czymś boryka, najlepiej starać się zatuszować to z czego nie jestesmy zadowolone a podkreślić atuty. zresztą duże piersi to też zmora, no i ciężar:P

Oczywiście, że nie przed każdym się zdejmuje stanik. Ale z małym biustem tez można wyglądać fajnie

E gówno prawda dużo jest facetów co wolą te przy kości:) przy kości (np 170 i 80kg) a nie babska po ponad 90kg;) jak jest zadbana,ładna i ma fajna,proporcjonalna figurę to czemu nie:)

Gość fgcf
no bo zawsze mi się wydawało, że faceci wolą te drobniejsze. aja jednak swoje ważę, co prawda mam dość proporcjonalną sylwetkę i duży biust ale jestem po prostu spora kobita. jesteś tylko o 4 cm za wysoka :P